2777
2789
عنوان

شوهرم رفته زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 32 پست
بالاخره موفق شدی کم نیار تا اینجا اومدی از این بعدش هم دلسوزی اصلا نکن تا پول نگرفتی رضایت نده من ا ...

سلام دوست عزیزم 🙂خیلی وقته نیستی

یعنی دیگه حقشونو گذاشتم کف دستشون؟ هنوز خیالم راحت نیس استرس دارم خیلی خیلی

سلام دوست عزیزم 🙂خیلی وقته نیستییعنی دیگه حقشونو گذاشتم کف دستشون؟ هنوز خیالم راحت نیس استرس دارم خ ...

سلام عزیزم  

بله کی فکر می‌کرد شما بتونین مهریه تو ثابت کنین و بتونین شوهرتون ک فراری بود پیدا کنین و آخر ب زندان بندازین

حداقل تا اینجا برد‌ کردین

هیچ وقت از زندان افتادن کسی بخاطر مهریه  نباید خوشحال شد اما همسرتو و امثال همسرت که قانون دور میزنن حقشون که تنبیه بشن 

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بله کی فکر می‌کرد شما بتونین مهریه تو ثابت کنین و بتونین شوهرتون ک فراری بود پیدا کنین و ...

خدا خیلی کمکم کرد خیلی

فک کن طرف چندین سال برا همچین روزی خودشو آماده کرده بود تا یه وقت هزار تومن از جیبش نده اما خدا جوری گیرش انداخت که هنوز باورش نمیشه

دعا کن زودتر خلاص بشم واقعا دیگه نمیکشم خیلی خسته شدم 😔شما شاهدین چندین ساله چقد عذاب تحمل کردم از نامزدی و عروسی بگیر تااااااا همین الان