دوساله با یه بچه کوچیک خونه بابامم ..راهی دادگاه و پاسگاه تو مسیر طلاق…. الانم بخاطر مهریه زندانه…نه زندگی میکنه نه طلاق میده نه مهریه میده و نه حتی نفقه بچه… وضع مالیشون عالیه …الان چن روزه رفته زندان ولی اصلا یه کدومشون یه زنگ نزده برا رضایت یا توافق! این دیگه چه مدلشه!!!!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️
والا کار برادر منم با زنش در دادگاه هست. و به برادرم و مادرم میگفتم مهریه رو جدی بگیرید دارم از ادمها میشنوم که طرف به خاطر مهریه زندانی هست!! دادشم که عین خیالش نبود نه چیزی نمیشه و مادر و خواهرم هم بهش میگفتند حتی اگر زندانی بشی از ما انتظار نداشته باش سند بزاریم یا پول بدیم همونجا بمون اب خنک بخور