2777
2789
عنوان

من به عنوان زنی که سالها کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7323 بازدید | 156 پست
ای خواهر اگر بدونم بچه هام و میده همین الان خدا شاهده با لباس تو خونه ام از زندگیش می رم بیرون هیچی ...

باشه عزیزم.میدونم مادری و رو بچه هات حساسی،یکمم رو خودت حساس باش.چرا میزاری اینهمه بزنتت؟از خودت دفاع کن.یه بزرگتری مادری پدری برادری نداره بهش بگی؟خودت به خانوادت بگو آدمش کنن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تکنیک اگر خوردی بزن رو من شنیدم یه خانم اجرا کرده و شوهرش آدم شده 😂داستان از این قراره که شوهره ...

اره منم شنیدم 

مردا حتما باید چماق بالا سرشون باشه نباشه جفتک میندازن 

من قبلا با شوهرم بحثم میشد زرتی گریم می‌گرفت اونم هی زرزر میکرد هی میگفت طلاق طلاق درحالیکه واقعا حق با من بود 

یسری بحثمون شد قشنگگگگ عیب ایراداش به روش آوردم مثلا زشتی کچلی بی پولی گدایی تا گفت طلاق گفتم اوکی میگم بابام فردا بیاد فردا صبح زنگ زدم گفتم بابام داره میاد خونه گفت واسه چی میاد گفتم مگه نگفتی همه چی تموم خب کی به بابام بگم؟؟ دیدم افتاد تته پته گفت حرفامون میزنیم بعدش بگو 

فرداش رفت بالا منبر ک.سشر گفت تموم شد😂

مردا دور از جون بقیه مث سگ هارن نباید بترسی 

اگه احساس کنن ازشون میترسی سواستفاده میکنن 

عجب شوهر نفهمی

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

ای خواهر اگر بدونم بچه هام و میده همین الان خدا شاهده با لباس تو خونه ام از زندگیش می رم بیرون هیچی ...

برات حمد خوندم عزیزم 

موع عقد حق هارو نگرفتی؟ 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست