2777
2789
عنوان

من به عنوان زنی که سالها کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نیست،البته من خودم شاغلم،اون وابسته به منه

وای بگو این تاپیک الکیه 

مغزم داره سوت می‌کشه 

شوهرت اعتیاد نداره 

دختر اگه زد تورو توهم بزنش 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

وااای.واقعا تورو چنان زد بیهوش شدی و هیچکار نکردی؟من جات بودم چنان سلیطگی میکردم که بیا و ببین

ای خواهر اگر بدونم بچه هام و میده همین الان خدا شاهده با لباس تو خونه ام از زندگیش می رم بیرون هیچی ازش نمیخوام

خانواده ام بارها گفتن جدا شو،اما به خاطر بچه هام نمیتونم

بچه ها رو جای مهریه بردار.  پدر خوب  اول مادر بچه هارو دوس داره  . 

الکی خودتو گول نزن .  پدر خوب مادر بچه هارو کتک نمیزنه . نمیزاره بچه ها ناراحت بشن غصه بخورن .

بچه هاتو بردار جای مهریه طلاق بگیر . برو  گدایی کن اما نزار خودت و بچه هات دست این وحشی باشید 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ای خواهر اگر بدونم بچه هام و میده همین الان خدا شاهده با لباس تو خونه ام از زندگیش می رم بیرون هیچی ...

بچه هات چند سالشونه؟ شکایت کن ازش برو‌ پزشکی قانونی اگه بچه ها بزرگ باشن‌نمیتونه نده

حالا پدر من اصلاً دست به مادرم دراز نمی‌کرد اما منو انقدر زد انقدر زد چند بار خون دماغ شدم

بچه مم خیلی می زنه،بچه ام ازش متنفره،خدا ان شاءالله پدرتو به راه راست بیاره

بچه هات با دیدن کتک خوردنت خوشبختن؟

اخه این چه سوالیه 

کدوم بچه با کتک خوردن مامانش خوشبخته 

اگه میخوای بهش بگی جدا شو همه که شرایطشون مثل شما نیست 

خانواده حمایتگر مهمترین چیزه که متاسفانه ما دخترانی ایرانی اکثرا نداریم یکیش خودم پدرم حاضره دختراش بمیرن ولی یک ثانیه حتی قهر نرن خونش چون ابروش میره

ای خواهر اگر بدونم بچه هام و میده همین الان خدا شاهده با لباس تو خونه ام از زندگیش می رم بیرون هیچی ...

بچه هات 

نمی‌دونم چی بگم 

هر جور صلاحته ولی وقتی اینقدر دعوا باشه اون بچه ها گناه دارند 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بچه مم خیلی می زنه،بچه ام ازش متنفره،خدا ان شاءالله پدرتو به راه راست بیاره

آخه شما گفتی به خاطر بچه‌ها جدا نمی‌شم فکر کردم بچه‌ها رو دوست داره ‌

پدری که کتک می‌زنه و وحشیا رو دوست ندارنا به این پدر نیاز ندارن

من خودم مادرم شرایط مالیشو نداشت وگرنه ۱۰۰ دفعه خودم بهش گفتم جدا شو چون پدرم منو می‌زد به نظرم شما باید جدا بشی البته این طبق تجربه منه

❄☃️