2777
2789

شوهرم دو سال از عقدمون می‌گذشت رابطه کامل با من داشت 

بحث عروسی میشد بهم میگفت بابات نمیخاد یکم فرصت بده من آمادگی زندگی مشترک پیدا کنم!! خونه ماشین چندتا و زمین شغل و درآمد داشت 

یا میگفت من میخام مسئولیت تورو قبول کنم ببرمت سر زندگی میدونی چقد سخته

ی هفته هم ک برده بود سر زندگی میومد میگفت کیف میکنی میخوری میخابی!!!حالا همش در حال جابجایی جهیزیه و چیدمان و غذا درست کردن بودم 

از اونورم میگفت دیگ از پول سوئیت و خونه دادن راحت شدم اومدیم خونمون !!!!

همون ی هفته هم با نقشه منو برده بود سر زندگی ا‌ونم بدون عروسی 

هیچوقت تو این سه سال اصلا اسم عروسی و لباس عروس نیاورد بهش میگفتم بریم من لباس عروس بپوشم انتخاب منیم بهانه می‌آورد 

یا میگفتم لاقل ی چیزی بیو اینستات بزار بفهمن متاهلی میگفت ن از تو مطمئن نیستم!!!!!

خودش درخواست طلاق داده بعد سه سال عقد مهریه هم میگ نمیدم 

۲۱۴ تا نهریم بود گفت ببخش ببرمت سر زندگی بخشیدم ۳۰ تا سکه مونده ی هفته برو سر زندگی بعدم خودشو زد انداخت منو از خونه بدون حجاب بیرون از من شکایت کرد ک من زدم خداروشکر دادگاه متوجه شدن خودزنی کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته داره نامردی میکنه اما ببین خدا برات خواسته قبل از بچه دار شدن شناختیش عین یه تیکه زباله پرتش کن از زندگیت بیرون طلاقتو بگیر . جواب نامردیش هم روزگار بهش میده حتما در اینده . فقط جونتو بردار و برو 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

چقدر آدم پلید و بدذاتیه 

بندازش بیرون از زندگیت

با تو باعشق و احترام برخورد نمیکنه با تو مثل یه کالا یه برده برخورد کرده ! اگر خودش دادخواست داده از حق تنصیف اموال استفاده کن!

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

من چی میشم ظلمی ک بهم کزدن چی میشه خودش ک راحت میره زن میگیره زندگی تشکیل میده موقعیت من خراب شد

نه چرا بنده خدا تو چیت شده مگه؟

عقد کردی دیگه! گناه ک نکردی

با دختر مجرد هیچ فرقی نداری

این برای تو شوهر نمیشه هاااا

بسپارش به روزگار 

دماری ازش دربیاره... 

برو زندگیتو خودت بساز

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️