2777
2789

من  ترم اولی هستم رفتم سایت آموزشیار بعد داخل اون منوی سمت راست قسمت ثبت نام دروس دانشجو رو زدم بعد زدم رو قسمت مشاهده آخرین وضعیت ثبت نام (ترم جاری)

بعد اونجا برام اسم درس،نام اساتید و زمانبدی کلاس زده،مثلا یکشنبه از ساعت ۱۲ تا ۱۴ ولی نزده چه تاریخی!!!چندم؟؟فقط روز هفته و ساعت زده من از کجا بدونم چه تاریخی باید برم سر کلاس بشینم؟؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

از این هفته برو دیگه

الام برای من واسه شنبه و یکشنبه سه شنبه و جمعه کلاس گذاشته،،،بعد واسه هفته ی بعد دوباره برنامه جدید میدن؟یعنی هر هفته ی برنامه جدید آره؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الام برای من واسه شنبه و یکشنبه سه شنبه و جمعه کلاس گذاشته،،،بعد واسه هفته ی بعد دوباره برنامه جدید ...

نه همون برنامه باقی میمونه بری مشخصات کلاس هارو امور کلاسی بهت میگه

نه بابا دیگه تا آخر ترم همینه گلم

آها،مرسی عزیزم

نه همون برنامه باقی میمونه بری مشخصات کلاس هارو امور کلاسی بهت میگه

مرسی عزیزم

نه بابا دیگه تا آخر ترم همینه گلم

ی سوال دیگه داشتم عزیزم

من الان کارت دانشجویی ندارم،روز اول چی به حراست نشون بدم؟

[QUOTE=399021427]ی سوال دیگه داشتم عزیزم من الان کارت دانشجویی ندارم،روز اول چی به حراست خدایی اینو ...

😂😂استرس دارم هی سوال میاد ذهنم

اسکرین شات انتخاب واحدتو نشون بده

فرستادم تو راهه

اسکرین شات انتخاب واحدتو نشون بده

فرستادم تو راهه

نه عزیز منظورم این بود اگه حراست چیزی گفت و حساس بود همینو با گوشی نشونش بدی اوکیه

راجب تایم کلاسات هم همیشه ترمای بعد هم همینطوره

فقط روز رو میزنه با ساعت

دیگه ازوقتی کلاساتشکیل میشه برنامه همیشگی همینه

عضو کانال وگروهای کلاس ودانشگاه باشید اونجااطلاع رسانی میکنن که هر ترم از چه تاریخی کلاسا شروع میشن

این ترم که دیگه شروع شده