2777
2789

🔴یه کلیپی تو مجازی هی داره پخش میشه به عنوان عروسی دختر شمعخانی

بچه ها بدونید

این عروسی مال حدودا۱۴۰۳هست

و الان نشر دادن که افکار عمومی از مسائل مهم کشور(از خیانت روحانی و ظریف و اسنپ بک) منحرف بشه

کلا هر چند وقت یکبار یه چیزی نشر میدن مردم رو سرگرم میکنن تا از چیزای مهم غافل بشن

گول نخورین نزارین حواستونو از مسائل مهم پرت کنن

🔴یه روز با کنسرت خیابانی و ازادی حجاب ذهن مردم رو منحرف میکنن یه روز با رفع فیلترینگ و موتور سواری بانوان

کلا میخوان ذهن مردم درگیر این چیزا بشه

تا هرغلطی خواستن بکنن و...

گول نخورین،نزارین مثل بچه ها شمارو سرگرم چیزای بیهوده کنن...

دغدغتون مسائل مهم کشور باشه،دغدغتون معیشت مردم باشه

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

ممنون از اطلاعات شما😂

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی معیشت مردم بایددغدغه ی ما باشه ؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

یعنی دغدغه شما معیشتتون نیست ؟ آب برق گرونی

اینا مشکلات ماست دغدغه ی معیشت مردم با دولت ومسئولینه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

به هر حال عروسی دختر شمخانی هست دیگه حالا سالش فرق نمیکنه

الان چیزای دیگه مهم هست واقعا 

عروسی شمخانی مال پارسال بوده 

اگه کسایی که خیلی براشون این چیزا مهمه چرا همون پارسال نشر ندادن

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬