2777
2789

لطفا بگید حق با کیه؟؟؟ بادقت بخونید

چون گفته بود اگه طلا بالاپایین بشه طبق نرخ حساب میکنم رفتم بانک  که ۸۰۰میلیون براش جابجا کنم چون دیشب یه بیعانه جزعی داده بودم  دیگه طلافروشه انگارمیدونست طلا قراره ریزش کنه ازطاعت ۸نیم صبح یه ریز بهم زنگ میزد که برو پول واریزکن حقیقتش منم شک کردم چون بیشترهفت هشت بار زنگم زده بود منم تو بانک بودم کاراشو انجام دادم که بریزم براش اما یک مرتبه دو دل شدم گفتم  چرا نزدیک ۱۰بارزنگ زد که واریزکنم وبه ساعت ۱۱صبح که نرخ طلا مشخص میشه نمیخاد برسه منم  لفتش  کردم وشد ساعت یازده که دیدم بله طلا ۲۵۰ریزش کرده زنگم زدگفت خانم فلانی چی شدمن عجله دارم پولو واریزکردی گفتمش اقای فلانی طلا داره ریزش میکنه  وطبق حرف خودتون باید طبق این لحظه که پولو واریز میکنم قیمت طلا رو برام حساب کنی که زد به داد بیداد که نه من معامله روگرنی۱۱میلیون کردم گفتم واخودتون گفتیت قیمت به روز وساعت حساب میکنم پ چطه هیچی دیگه پولو واریزنکردم 

اما گفت پول بیعانتو  نمیدم  حالا حق بامنه یا اون آقا؟؟ من طبق گفته خودش پیش رفته بودم  ضمن اینکه نه طلایی ازش تحویل گرفتم نه فاکتوری برام نوشت که بهش ضرر رسونده باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست گلم

اگه طلا رو بهت تحویل میداد و فاکتور میکرد میتونست ادعا کنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️