کلا ملک و زمین باید ده سال بمونه تا تا بیشتر از 5 برابر سود بده.سرمایه گزاری تو ملک باید با این دید ...
ملک من برای هشت سال پیش .از نظر ساخت وبنا وامکانات تکمیل.الا برای فروش گذاشتم فروش نمیره .هرچند یکی از دلایلش هم اینه پول تو بازار نمی گرده.کلا موافق مسکن مهر نیستم چه زندگی چه سرمایه گذاری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این حرف اشتباه .من یه خونه ویلایی دارم گذاشتم برای فروش بخاطر منطقه اش که محله اس یه تومن رو خونه نر ...
شایداگه طلا خریده بودی هم الان سود نمیکرد هیچکس از آینده خبر نداره اگه میدونستم طلا انقدر رشد میکنه پنج سال پیش کلی طلا میخریدم ولی اگه الان همون خونه تو بدی کرایه پولشو جمع کنی بدی طلا هم فکر خوبیه اگه خودت هم توش بشینی بازم خوبه چون آدم چند سال یکبار خونه کثیف مردمو تمیز کنه بعد خدا خدا کنه که صاحب خونه خوب باشه بهشون زیاد گیر نده میدونی چقدر سخته الان اینجا خونه گذاشتن واسه کرایه ماهی بیست میلیون
شایداگه طلا خریده بودی هم الان سود نمیکرد هیچکس از آینده خبر نداره اگه میدونستم طلا انقدر رشد میکنه ...
من از اول باهاش راه اومدم کرایه چندانی ازش نمی گیرم .تنها دلیلی هم که گذاشتم بشین این چندسال اینه تنها زندگی می کنه هرزگاهی میاد خونه تمیز بمونه.کسی فکر این همه تحریم وتورم نمی کرد
من از اول باهاش راه اومدم کرایه چندانی ازش نمی گیرم .تنها دلیلی هم که گذاشتم بشین این چندسال اینه ...
درود ب شما که بفکر هستید و کرایه کم میگیرید ب خدا الان بعضی صاحب خونه ها خدا رو فراموش کردن ماهم صاحب خونه مون خیلی خوبه همیشه دعاش میکنیم هر چی از خدا میخواد بهش بده
الان میخوابی فرادا پامیشی هیچی سر جای خودش نیست قیمتا دو برابر شدن