2777
2789
عنوان

اندازه محبت به همسر و حفظ آن

176 بازدید | 22 پست

سلام. من از یه مشاور برای زندگیم کمک گرفتم که چگونه زندگیمو حفظ کنم از مشکلاتی که داره پیش می اید و ایشون گفتن تا حدی که میتونی محبت به همسرت کن و دلبر باش به تمام معنا  چون بشدت بهش احتیاج داره با توجه به نوع اخلاقش و حضورت رو توی زندگیش پر رنگ کن حالا با همسرم که حرف می زنم میگه من دوست دارم خودم کسی رو دوست داشته باشم تا اینکه مورد دوست داشتن زیادی قرار بگیرم  دلم میخواد خودم دلم تنگ بشه سمت تو بیام و ... الان من توی برزخ هستم باید چیکار کنم از طرفی باید نقش پررنگی داشته باشم از طرفی اون شعار آویزونی گریزونه ، گریزونی آویزونه میاد توی مخم لطفا به من کمک کنید چی درسته چی غلط ؟؟؟؟

بسپرش به خدا درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. همه ی حرفهای مشاور رو به شوهرت گفتی؟

نه نگفتم فقط سعی کردم اونجور که مشاور گفته رفتار کنم شوهرم در پاسخ به محبت های من اینجور گفت بهم یه بار که صحبت می کردیم 

بسپرش به خدا درست میشه
عزیزم این مسأله ای نیست که بشه به همه تعمیم داد بعضی ها تشنه محبت هستن و بعضی ها دوست ندارن زن زیادی ...

خب اون از خداشه من نباشم دلیل پیدا کنه برای خیانت و روابط فرازناشویی

بسپرش به خدا درست میشه

مردها واقعا محبت میخوان.‌مشاورت درست گفته.

ولی این منافاتی با حفظ فاصله با مردها نداره. واقعا آویزون بودن باعث میشه ازمون دور بشن.

پس عشقتو با اطاعت از همسرت بهش نشون بده. با چشم گفتن.

خودتم یکم ریلکس تر باش. توی زندگی همه مشکل وجود داره و لی خدا لطف میکنه و مشکلات رد میشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
خب اون از خداشه من نباشم دلیل پیدا کنه برای خیانت و روابط فرازناشویی

عزیزم چرا اینقدر مطمئنی؟؟؟

تو اول فکرتو تصحیح کن.

ببین همیشه میگن باغچه همدیگه رو بیل نزنین چون بالاخره داخلش کرم پیدا می کنین.

من به این معتقدم که "نگرد تا پیدا نکنی!" چون جوینده یابنده است.

اصلا چند ساله ازدواج کردین؟

عزیزم چرا اینقدر مطمئنی؟؟؟ تو اول فکرتو تصحیح کن. ببین همیشه میگن باغچه همدیگه رو بیل نزنین چون ...

نیازی نیست بگردم خیلی راحت پیدا کردم 5 ساله ازدواج کردم . تو گوشیش دیدم . خیلی مرد خوبیه ولی در عین حال اون خانم همکار رو هم دوست داره  

بسپرش به خدا درست میشه
نیازی نیست بگردم خیلی راحت پیدا کردم 5 ساله ازدواج کردم . تو گوشیش دیدم . خیلی مرد خوبیه ولی در عین ...

بخاطر همین رفتم مشاور گفت به دختره اصلا زنگ نزن فقط خودتو به مردت نزدیک تر کن تا میتونی بهش محبت کن اما شوهرم که حرف میزنه باهام یه جورایی میگه که زیاد خودمو خسته نکنم 

بسپرش به خدا درست میشه
نیازی نیست بگردم خیلی راحت پیدا کردم 5 ساله ازدواج کردم . تو گوشیش دیدم . خیلی مرد خوبیه ولی در عین ...

وای وای وای

چقدر شبیه منه شرایطت

اون نوع دوست داشتن فرق میکنه.......شوهرت رو بشناس و با اعتماد زندگی کن باهاش

این حرفا رو کسی میزنه که جگرش از مسئله کاملا مشابه تو سوخته هنوز مسئلمون کامل تموم نشده

عزیزم چرا اینقدر مطمئنی؟؟؟ تو اول فکرتو تصحیح کن. ببین همیشه میگن باغچه همدیگه رو بیل نزنین چون ...

خدایی چه اعتقاد خوبی داری........

چطور رو خودم کار کنم اینجوری شم.....

منم مثله شما بودم تا یک ماه پیش که فهمیدم همسرم کلا زیاد با محبت صحبت میکنه با همه خانومااااا

راستی این رو هم در نظر داشته باش که جامعه ما خیلی جامعه بدی شده......و پاک و سالم موندن تو این‌جامعه کار هر کسی نیست..................به خوبیاش و نکات مثبتش فکر کن و سعی کن زندگیتو مدیریت کنی

میدونم سخته ولی سعی کن خودت یه زن شاداب و سرحال باشی.

بهش توجه کن به اندازه ای که براش جالب باشه.

و البته خیلی دعا کن. آیه ۳۵ سوره نور رو سعی کن حفظ کنی و بخونی. برای زیاد شدن محبت بین زن و شوهره.