2777
2789
عنوان

بنظرتون من نسبت به جاریم سطح پایینم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 24 پست
بله حس میکنم پشت اون شغل زحمت و درس خوندن بوده نه بیکاری و گشت و گذار

همیشه اینطور نیست من چند مورد میشناسم زحمت انچنانی نکشیدن با پارتی کارمند شدن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب من چیکار کنم برای ارتقا خودم

ببین ارتقا رو نمیدونم

ولی از روز اولی ک دیدیش زیپ دهنتو ببند

لال باش کور باش،کر باش

تا سوالی نپرسیده جواب نده

هیچ چیزی از گذشته خانواده همسرت بهش نگو

اونو دوستت ببین در غالب دشمن فرضی😅😅

در کل باهاش خوب رفتار کن احترام بزاربهش ولی اون زیپ دهنت همیشه بسته باشه تا ضرر نکنی

جاری هیچ وقت اشنا نمیشه برات.

بله حس میکنم پشت اون شغل زحمت و درس خوندن بوده نه بیکاری و گشت و گذار

کلی نمیشه گفت،اگه کارمند رسمی باشه خوبه

جاریش الان ۳۰ سالشه و لیسانسه هست و ادامه تحصیل نداده

اسیم ۲۲_۲۳ سالشه و خیلی کوچیکتره وقت برای ادامه تحصیل و شغل خوب داره

من عاااشق زمستونم❤️

کلا شغل ارایشگری کلاس نداره البته نظر شخصی من با احترام،ودر امدش هم خیلی خوبه ،ولی خوبیش این که تحصیلات رو داری درکل کارمند بساده بودن تو شرکتم خیلی واو نداره که بخوای اعتماد بنفستواز دست بدی،مگر طرف پزشک باشه که آدم حساس بشه،نظر شخصی من این که شما خودت باش وخودتو با هیچ کس مقایسه نکن وبا کسی رقابت نکن هرکسی یه استعداد وویژگی مثبتی داره دلیلی نداره بخواد به رخ کسی بکشه 

اولی هستم ولی سنم ازش کمتره

ببین ما دوتا عروس داریم. عروس اول کارمند و عروس دوم بیکار.هر دو خیلی خوب هستن.ولی عروس دوم خیلی گرمتر و داسوزتر هست و برای ما عزیزتر هست. اولی بیشتر درگیرکارش هست و خسته

چشم ممنون از نصیحتت نی نی سایتی عزیز 😁

ببخش عزیزم رک گفتما

کاش یکی بود اینا رو قبل از بزرگترین ضربه زندگیم بهم میگفت

مال من انگار فرشته بودن

بعد گذشت ۷ سال منو تا لبه تیغ بردن حتی پرتمم کردن روی تیغ و همسرم بهوش اومد و زندگیمون رو ب کل ازشون نجات داد اینکه نصیحت کردم گرانبها ترین چیز رو بهت دادم اسی🧡🧡