2777
2789
عنوان

خانمای متاهلی که هیچ دوستی ندارین

300 بازدید | 27 پست

شما جلو شوهرتون خجالت نمیکشید که هیچ دوستی ندارید؟

شوهرتون چیزی بهتون نمیگه؟

من متاهل نیستم ولی فکر میکنم در آینده خیلی خجالت بکشم آخه هیچکی نیست حتی عروسیم دعوتش کنم

یا بخوام باهاش بیرون برم و اینا

خیلیم تلاش کردم ولی شانس دوستی ندارم

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

منم هیچ دوستی ندارم نگران عقد و عروسیمم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا، شوهرم دوستی نداره البته اما واقعا به ی جایی رسیدم که بجز خانواده م اصلا نمیخوام با هیچ آدمی رابطه ای داشته باشم، خصوصا دوست و رفیق 

ی دوستی داشتم که اونم چندماهه دیگه باهاش صحبتی نمیکنم و حس میکنم واقعا راحت ترم اینطوری 

نه بهتر

دوستی ارزش نداره

فک کن منو دوستم ده سال دوست بودیم

اخرین بار تو سخت ترین شرایط زندگیم تازه زایمان کرده بودم دعوتشون کردم کباب کوبیده یک کیلوو نیم برا ۴ نفر و مخلفات و قیمه و سیب زمینی درست کردم پذیرایی کردم

بعد زنگ زد از خجالتم ب فجیع ترین شکل ممکن در اومد

من هیچ دوستی ندارم شوهرم منو میشناسه میگه بس که مغرور ونارسیستی نمی تونی با کسی اوکی بشی به هیچ کس نمیتونه اعتماد صددرصدکنم شده یکی منو دوست صمیمیش بدونه ولی من هرگز

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

من یه دوست داشتم یکساله فهمیدم ارزش دوست بودن با من و نداره اونم حذف کردم😎

چراخجالت

درس میخونم،کار میکنم،به خونه زندگیم میرسم ،بچم و بزرگ میکنم

در کل تو خونمون دوست و رفیق خودم و همسرم وچه مجرد چه متاهل نمیارم

الان باید خونه ها حریمشون سفت و محکم ترباشه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

آرهولی آخه اینکه یه دوست نداشته باشی مثلا یه پیام بهش بدی فکر کنم عجیب باشه براشون

من سه چهار تا دوست داشتم اما بعد ازدواج آنقدر درگیر زندگی شدم کم کم حذف شدن ،با آخریش سال ۴۰۲ صحبت کردم

من یه دوست داشتم یکساله فهمیدم ارزش دوست بودن با من و نداره اونم حذف کردم😎چراخجالتدرس میخونم،کار می ...

حس میکردم از دید آقایون عجیب و بده آخه

یادمه یه بار خواستگارم گفت شما دوستی هم داری؟(چون فهمیده بود آروم و درونگرام) من از خجالت گفتم آره چندتا خیلی صمیمی دارم در صورتی که دروغ گفتم🤦🏾‍♀️

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

حس میکردم از دید آقایون عجیب و بده آخهیادمه یه بار خواستگارم گفت شما دوستی هم داری؟(چون فهمیده بود آ ...

میخواد دوستات و بشناسع

نه واقعا منم دوست خاصی ندارم

باهمکارام خیلی خوبیم ولی دوست ک بریم بیرون بیان خونم یا بشینم درد و دل کنم هرگز

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩