2777
2789
عنوان

خواهرم از مدرسه اومد هرچی از دهنش دراومد به مامانم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 7540 بازدید | 180 پست
به نظر من که مامانت از بس مهربون و مظلوم و غیر قاطع بوده و پدرتون احترامشو نگه نداشته شما دور برداشت ...

بابام که خونه بود اصلا وضعیت اینطوری نبود . می‌گفت این غذا باید درست بشه تزئین بشه تا فلان ساعت ، دقیقا همون ساعت آماده شده بود یا همین قضیه لباس پوشیدن رو محال بود بابام بذاره اینطوری بره . کلا لباسای بچه ها با بابامه مامانم دخالتی نداره ولی دیروز اگر سریع میجنبید میتونست بره یه چیزی بخره .

من تنها چیز عجیبی که تو این تامیک فهمیدم شما همتون نا سپاسید!!مادرت یک نوزاد داره یه بجه ۳ساله و یه ...

امبولانس اینا برای چندماه قبله . برای زایمانشه . الان کاملا سالمه 

مهمون داریم اومدن ببینن وضعیت بابام چی میشه و موندن خونمون . روزای اول کمک نمیکردن ولی الان خیلی کمک حال مامانم شدن . بابامم هنوز عمل نکرده یه هفته ده روز دیگه عمل داره فقط بستری شده .من که زحمتی ندارم . خواهر بزرگم هم زحمتی برای هیچکس نداره کاملا مستقله . چه فشاری روش هست ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت بیچاره نمیدونه به بابات برسه با بچه داری کنه خب تو لباس میپوشیدی برا بچه مرتبش میکردی میبردی ...

لباس پرنسسی نداشت . دیروز به مامانم گفتم بریم براش دامن بخریم گقت مگه قراره تولد بره ؟ مدرسه گفته لباس فرم نپوشید یعنی یه لباس ورزشی راحت بپوشید.  صدبار گفتم عکاسی دارن باید یه چیز بهتر بپوشه قبول نکرد . صبحم پاشد تن بچه شلوار  کتان کبریتی قرمز کرده با تیشرت سرمه ای بین اون همه بچه با لباس های پرنسسی و آرایش کرده . 

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100 هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده   

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

شما بامدیر یامعلم کلاس باید هماهنگ کنید ببینید وقتی بچع میاد میگه فردا جشن داریم ضروریات و واجبات چی ...

اره ۱۵ نفرن راحت میتونم ۱۰ نفر لباس مجلسی پوشیده بودن 

لباس پرنسسی نداشت . دیروز به مامانم گفتم بریم براش دامن بخریم گقت مگه قراره تولد بره ؟ مدرسه گفته لب ...

بدم میاد مدرسه ها اینقد تجملاتی میکنم هر چیزی رو، مامانت قطعا درک نمی‌کرده که بچه ها اینقد به خودشون میرسن، شما الان شرایط جدید رو بیشتر درک می‌کنین. مامانت هم بچه‌کوچیک‌داره هم مریض داری هم مهمون داری هم به کارای مدرسه برسه واقعا دیگه حال داره به فکر قرتی بازیهای مدرسه باشه.

من جای شما بودم بدون اینکه به مامانم بگم یه تیشرت یا لباس مجلسی تر تنش میدادم. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بچه های الان خیلی مظلومن دارندگی و زرق و برق همه ی دنیا رو راحت میبینن و حسرت میخورنقدیما گوشی نبودب ...

اره قدیما پولداروفقیر همه در یه سطح بودیم وهمینطور بهمون یاد داده بودن خوراکیتو پیش کسی نخور شاید اونم دلش خاست و گناه داره.الان مدرسه ها میگن غدابیارید چی بیارید نمیگن تواین گرونی شاید کسی نداشته باشه.مادر این خانم باید بره مدرسه ب مدیر اعتراص کته خدارو خوش نمیاد بعصی بجه ها اینطور دلشکسته بشن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
دیروزم ب ما گفتن جشن قران داریم قران رو تزیین کنید بیارید معلوم نیس مدرسه اس یا شو آف

زمان ما هم بود که دهه هشتادیم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

زمان ما هم بود که دهه هشتادیم

من خودمم ۲۸ سالمه نمیدونم یادم نمیاد اگرم بوده باشه حداقل این مدلی نبود 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

عزیزانی که میگید بچه پرروعه.اسکلین؟از بچه زیر 8سال توقع درک ادم بالغ دارید؟

۱۰ سال

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من خودمم ۲۸ سالمه نمیدونم یادم نمیاد اگرم بوده باشه حداقل این مدلی نبود

چرا ما تازه تو جشن قران کیک سبزم داشتیم یادمه 

چرا ما تازه تو جشن قران کیک سبزم داشتیم یادمه

😂واقعا چیزی یادم نمیاد 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

یعنی حالا چون یه لباس پرنسسی نپوشیده یا ساندویج برده مادر بدبخت باید بره بمیره زندگی بالا پایین داره ...

عزیزم اگر نمیتونه توقع و نیاز بچه امروزی رو برآورده کنه. بچه کوچیک تو بغلش چی میگه؟ نمیتونی برآورده کنی نیار دیگه

بدم میاد مدرسه ها اینقد تجملاتی میکنم هر چیزی رو، مامانت قطعا درک نمی‌کرده که بچه ها اینقد به خودشون ...

نداشت لباس پرنسسی نداشت  . یه چندتا لباس مجلسی تر داشت صبح گقتم بپوشه مامانم گفت نه مگه تولد میره ؟ باید یه چیزی بپوشه راحت باشه بتونه بازی کنه