2777
2789
عنوان

خواهرم از مدرسه اومد هرچی از دهنش دراومد به مامانم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 7296 بازدید | 180 پست

خواهرتو درک میکنم خیلی حس بدیه اما واسه مدرسش هم متاسفم که به جای راه و روش زندگی و درس های به درد بخور و پرورش شخصیت بچه ها ، راه و روش اینستاگرام و بلاگر هارو داره یاد میده 

یعنی چی جشن یادگرفتن میلیون داریم بعد میرن باغ با لباس های مهمونی و صورت تزیین شده ؟! 

اون وسط هم جشن تایین جنسیت معلم های حامله رو هم بگیرن بزارن اینستا ! 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته خواهرت کوچیکه ولی دلیل نمیشه حق با اون باشه ! یه مادر همینجوریشم خیلی خسته میشه وای ب شرایط مادر شما ک هم بچه کوچیک داره هم بچه مدرسه ای هم همسرش بیمارستانه .

میدونین اون بنده خدا چقدر الان فشار روشه چقدر خسته اس؟ اون گریه هم از حرفای خواهرت نبوده از سر خستگی شدید بوده . از اینکه دیده این همه دوندگی میکنه زحمت میکشه تلاش میکنه همه چیو همزمان با هم مدیریت کنه ولی اخرش اینه دستمزدش ... . مادرتون بشدت خسته اس هواشو داشته باشین

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

عزیزم شما چند سالته ؟ احتمالا ۱۴ یا ۱۵ شایدم بیشتر باشی شما وقتی میبینی مامانت درگیر بیمارستان یا بچ ...

من ۲۲ سالمه . درس دارم دانشگاه دارم خوابگاهیم . به خاطر بابام چند روز اومدم و قراره برگردم . گفتم یه چیزی درست کنم مامانم گفت حق نداری بری آشپزخونه.  شلوغه آشپزخونه دیگه تو دردسر درست نکن 

بچه های الان خیلی مظلومن دارندگی و زرق و برق همه ی دنیا رو راحت میبینن و حسرت میخورنقدیما گوشی نبودب ...

دقیقا همینطوره من ۲۸ سالمه تا ۱۸ سالگی اصلا تفاوت زندگی شاهانه و اینارو نمیدونستم اصلا به گوشی توی دست ادما و سویچ ماشینی که دارن یا محله ای که زندگی میکنن دقت نمیکردم ! 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

حق با خواهرته نمیتونه بچه رو تو جامعه سربلند کنه خرجشو بده دم ب ساعت زاییدنش چیه

سر بلند چی 

من ۱۳۸۰بدنیا اومدم

دوره ما از این مدل چس بازیا نبود فوقش یه مدل غذای ساده می‌بردیم کلی هم خوش میگذشت 

الان هر روز یه بامبول سر مادرای بدبخت درمیارن مخصوصا دختر ها تو بچت پسره اذیتت نمیکنن 

این معلم مدیرای مدرسه بیکارن خدا بزنه کمرشون اونجا جای تربیت نه لوس کردن و پر توقع بچه ها 

💗
من ۲۲ سالمه . درس دارم دانشگاه دارم خوابگاهیم . به خاطر بابام چند روز اومدم و قراره برگردم . گفتم یه ...

عزیزمم ، پس مقصر مادرتون هست که اهمیت نمیده به بچه 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
بچه مشخصه سنش کمهحالیش نمیشه این چیزامیگه خب چرا بقیه میتونن شما نمیتونیدمشخصه مادرشون با فاصله سنی ...

بچه من دوسالش نشده میگم بابا سرش درد میکنه خوابیده متوجه میشه و پچ پچ حرف میزنه بچه مدرسه ای نمیفمهمه باباش عمل قلب باز داره؟؟من به بچه ۱۱ سالم مسیولیت میدم بعد دختر بزرگ نباید این کارای کوچیک رو کمک مادرش انجام بده ؟

شما بزرگ هستید و شرایط رو کامل درک می کنید 

اون کوچولوتون هم کوچیکه واصلا چیزی رو درک نمیکنه

اما این خواهرتون توی سنی هست که درک ناقصی داره و خیلی چیزها رو نمیتونه مدیریت کنه

وظیفه مامانتونه که به این خواهرتون بیشتر رسیدگی کنه

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
برید با مدرسه صحبت کنید این ادا اطوارا چیه دیگهیه روز جشن الف یه روز جشن ب یه روز هزار یه روز میلیون ...

منکه دخترم بره مدرسه به معلما میگم این جا جای یادگیری علم و دانشه نه مسخره بازی شماها

💗
بچه من دوسالش نشده میگم بابا سرش درد میکنه خوابیده متوجه میشه و پچ پچ حرف میزنه بچه مدرسه ای نمیفمهم ...

یسری وقتا

بچه ۲ ساله

بهتر از ۱۱ ساله عمل میکنه

چون تو سن بلوغه

سنش حساسه

حسادت و.... هست

و بچه های دیگ رو میبینه

وایستا گلم

نوجوون شه میفهمی🩵🩵🩵

بچه کوچیک هیچکسو نمیبینه

عقلش نمیرسه قیاس کنه

نوجوون چرا