2777
2789
عنوان

هفته‌ای چندبار برنج میخوری و چندکیلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 65 پست
خوش بحالت اسی چاق نمیشی با برنج من با برنج و نون شدیداً چاق میشم الان هم سعی می کنم ۸ قاشق بیشتر نخو ...

مربی ورزشم ترس انداخت به جونم. میگه هفته‌ای سه‌بار بیشتر نخور هر دفعه هم 6 قاشق بخور. 

اما من اینجوری گشنگی میمیرم. 

یه عمره دارم زیاد میخورم چاقم نمیشم .

حالا این اینجوری میگه نمیدونم جدی بگیرم جدی نگیرم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷روزه هفته ۵۰ کیلو من از اون دسته ادمایی هستم ک اگه بترکم از خوردن ۳۰۰گرم اضافه نمیکنم نمیدونم این ه ...

باید کالری دریافتی رو زیاد کنی. انواع تیپ بدنی رو‌در موردش بخون. مزومورف و اکتومورف و... تو از اون تیپی که سوخت و ساز بدنت زیاده و کالری بالاتری نسبت به بقیه نیاز داری

کوچکترین ربطی نداره اندام و.. همه ژنتیکیهیکی یه لیوان آب میخوره چاق میشه من خودم اگر یه کیلو گوشت و ...

من کارم فروش برنجه

من بالاترین قیمت رو گفتم و پایین ترین و بی کیفیت ترین قیمت رو

مگ برنج ایرانی پفکه که یه قیمت ثابت داشته باشه

قیمت برنج ایرانی از 200 شروع میشه تا 600 تومن هم برنج داریم

تا حالا برنج ممان به گوشت خورده؟

ربطش هم اینه که شما ات اشغال بخوری بدنت فرم بدی میگیره توده های بدی جمع میشه چون آشغال خوردی برنج هندی پاکستان اشغاله اکثرا

برنج ایرانی کیفیت داره بعیده اندام بهم بریزه یا خیلی کم پیش میاد بخاطر همینم گرونه

Stay hungry stay foolish

ما همین ماه پیش هاشمی از گیلان خریدیم کیلویی 300

بله خب برنج شمال این قیمته برنج های مناطق کوهستانی که کیفیت بالاتری دارن گرونتر هستن مثلا برنج میانه خیلی کیفیت بهتری از برنج شمال داره قیمتش هم همیشه 100 الی 200 تومن بالاتره

Stay hungry stay foolish

من کارم فروش برنجهمن بالاترین قیمت رو گفتم و پایین ترین و بی کیفیت ترین قیمت رومگ برنج ایرانی پفکه ک ...

درسته، 

دقیقا خوردن و وزن با هم مرتبطن. و سالم خوری این وسط تاثیر زیادی داره.

اما یه چیزی هم هست. بعضی تیپ‌های بدنی خیلی سخت وزن میگیرن و بعضی خیلی راحت. 

من کارم فروش برنجهمن بالاترین قیمت رو گفتم و پایین ترین و بی کیفیت ترین قیمت رومگ برنج ایرانی پفکه ک ...

من به عمرم آت و آشغال نخوردم از طرز صحبت شما هم اصلا خوشم نمیاد 

ما هم ایرانی میخوریم 

به عمرم دنبه و... نخوردم بدنم رو فرمی که دلخواه خودمه 

ورزش میکنم 

تغذیه سالم دارم با اندام زیبا 

اما در مورد قیمت برنج 

هر کسی بنا به شرایط خودش انتخاب میکنه 

ما نباید پست تحقیر آمیز بذاریم 

تو این شرایط مملکت پفک هم ثابت نیست قیمتش در ضمن

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من به عمرم آت و آشغال نخوردم از طرز صحبت شما هم اصلا خوشم نمیاد ما هم ایرانی میخوریم به عمرم دنبه و. ...

از طرز صحبت من قرار نیست کسی خوشش بیاد ما نیومدیم اینجا رمان یا قصه شب تعریف کنیم که!

من حقیقت رو گفتم حالا هرجور دوس داری فکر کن

خدافظ شما

Stay hungry stay foolish

از طرز صحبت من قرار نیست کسی خوشش بیاد ما نیومدیم اینجا رمان یا قصه شب تعریف کنیم که!من حقیقت رو گفت ...

قرار هم نیست بی ادب باشیم 

و نسنجیده دل بشکونیم 

به سلامت 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من به عمرم آت و آشغال نخوردم از طرز صحبت شما هم اصلا خوشم نمیاد ما هم ایرانی میخوریم به عمرم دنبه و. ...

راست میگه برنج پاکستانی و هندی اشغاله بخوری سرطان میگیری دیگه 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛