2777
2789
عنوان

اقا خدایی ببینید نامزدم چیو فالو کرده🤧😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 78 پست
مثبت و منفی نداره بالاخره مرده و غریزه داره ... بعدشم مردا هیچکدوم کاملا مثبت نیستن ساده نباش

😂😂الان کی مثبته ک مردد باشن

والا تو جمع رفیقامون میایم مثبت باشیم همه منفی فکر میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیره وقتی توهم هستی خب صدرصد نمیرهبهتره فقط موقع همچین چیزایی برین سمت هم با هم رفع کنید دیگ بال ...

هنوز محرم نشدیم اخه 

عقدم کنیم خونه ما ک نمیشه شلوغه خونه اونام کوچیکه بزاریم بعد ازدواج‌بهتره پ😂

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

مثبت و منفی نداره بالاخره مرده و غریزه داره ... بعدشم مردا هیچکدوم کاملا مثبت نیستن ساده نباش

نمیدونم خیلی سربه زیره جلو من

قربون صدقه میره ها حضوریم محبت میکنه اما باادب

خدایا تا نترکیده از این موضوع عقد کنیم زودتر دارع بم برمیخوره دیگ😂

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣این دیگه عالیه کلا تعطیله

دیگ با خودش نمیگه نامزدم میره میبینه ها😐کاش یه نشونه ای براش بفرسم بدونه خبردارم 😅