2777
2789

اول رفتم  پسرمو از پیش گرفتم  بعد رفتم دم مد سه دخترم   توسایه  با پسرم وایساده بودیم تو سایه گشنمم بود :))خداروشکر پسرم لقمشو نخورده بود  نشستم  داشتم میخوردم 

یه خانم میانسال خوش برخورد اومد و گرم صحبت شد ازنوش و بچشو شوهرشو  کل خاندانش تندتند حرف میزد منم  بالبخند جواب میدادم کم کم  متوجه شدم  طبیعی نیست بنده خدا  

یه  ابنابات  داد دست پسرم   پسرمم خورد  جلدشو ریخت دم  پا خواستم خم شم بردارم  یدفه خانمه  جلدو برداشت باعصاباتیت کرد تو کیفش  ازاین روبه اون رو شد و گفت جای این  اینجا  نیست  فهمیدی 

منم  برااینکه  پسرم  نترسه  گفتم  اره مامان جان جاش تو زبالس پسرمو اوردم  پشت  سرم  که اگه  بخاد بزنه خودمو بزنه  لااقل:(((

هرچی میگفت  من همراهی میکردم که اروم شه  بعد  دوبارع اروم شد شرو کرد حرف زدن  و خدارو شکر رفت :((

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این الان کجاش ترسناک بود ؟؟ ترسناک حرکت بچه شماست که زباله رو زمین میریزه از الان باید بهش آموزش بدی ...

میدونستم  الان یکی میاد اینو میگه  خودت برات  پیش نیومده  تو پنج سالگیت یه پوست شکلات بندازی زمین ؟؟؟

من اموزشمو میدم 

اون خانم غیر طبیعی بود  هم حرفاش  ازیه حرف به یکی دیگه میپرید  بعدم ناجور پرخاش کرد 

فقط میخاین یه مخالفتی کرده باشین  توهرتاپیکی 

نباید می ذاشتی بچه ات از دست غریبه چیزی بگیره بخوره

چه میدونستم  اول شیه خانم مهربون مسن بود بعد فهمیدم  طبیعی نیست 

خوب شد نزد   هرلحظه  مطمئن بودم  الان  میزنه