2777
2789

من یکی از حسرتام همیشه ساز بود 

یادمه راهنمایی که بودم یه جایی بود پر از کافینت 

به خاطر کارای درسی زیاد میرفتم اونجا 

چند تا ساز فروشی هم اونجا بودن 

گاهی ساعت ها وای میستادم اونجا و از دور  ویترین ساز فروشی رو نگاه میکردم 

راستش حتی گاهی به بهونه اینکه پرگه باید پرینت کنم میرفتم اونجا تا فقط ساز ها رو نگاه کنم 

خودم رو کنترل می‌کردم که گریه نکنم 

ولی شبا که همه خواب بودن من دستم رو میزاشتم جلوی دهنم و تا صبح بدون اینکه صدام در بیاد گریه می‌کردم و صبح با چشای پف کرده میرفتم مدرسه 

هنوزم که یادم میفته می‌شینم گریه می‌کنم 

اون موقع دو تا از همکلاسی هام ساز میزدن 

حس می‌کردم خوشبخت ترین آدمای دنیان اون ها 

من هنوزم عاشق سازم ولی افسوس...

این کاربری دومم هست 

من دوست داشتم ی نفر باشه که باهاش حرف بزنم 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچه بودم خیلی ساز دوس داشتم 

یادمه ی سال عیدیامو جمع کردم باهاش ی دف خریدم پنجاه هزار تومن

الان هنوزم هست دفم ولی بلد نیستم بزنم😂

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

کار کن ی ساز بخر

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

روتین پوستی و لوازم ارایشای با کیفیت . نه اینکه هرچی اشغاله بمالم به صورتم

منم کلی پیج های آرایشی و پوستی فالو دارم ولی فقط نگاه می‌کنم 

توان خرید هیچکدوم رو ندارم 

این کاربری دومم هست 

نمی‌دونم حساب میشه یانه ولی دوسداشتم بازیگرشم خانوادم میدونستن از علاقه بی حدواندازم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خیلی چیز دوراز دسترسی نییت

چرا هیچ وقت نگرفتی

حتی الان؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯