2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون بچه ننه‌ان لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 49 پست
میشه منم اینجا از کسایی که شوهراشون به قول شما بچه ننس بپرسم ؟کسی که خیلی رو مادرش حساسه یعنی مثلا م ...

من شنیدم اینجور افراد خیلی سخت و دیر درست میشن تازه اگه بخان درست بشن و مشکل بدونن ولی وقتی قبول دارن و مشکل نمیدونن بعید میدونم تغییر کنن

ننه ی شوهر بچه ننم همه داراییاشو داد فقط به یکی از پسراش.و عدو سبب خیر گردد اگر خدا خواهد الان فقط ی ...

عفریته فرتوت 🤣🤣🤣🤣 وااااییی🤣🤣🤣

ولی متوجه نشدم چی به چیه فقط از اون کلمه خندم گرفت😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی هزاران بار خواهش میکنی یه موضوعی به کسی نگه و بین خودمون باشه ، ولی شوهرت تا مادرش و دید به اون میگه اونم به خواهر شوهر و جاری و بقیه میگه ، والا چی بگم سم خالص، زندگی سراسر با  ناراحتی 

احترام به پدرو مادر و دوست داشتن شون یه چیز دیگه هست وابستگی اینه که یه زندگی مشترک شروع کردی ولی هن ...

تو دوره آشنایی چجوری میشه فرق این دوتا رو تشخیص داد؟ 

احترام و علاقه به خانواده طبیعیه

اما وابستگیه اذیت کنندس

اره همش ور دل مادرشه . وای اره اونم اینجوریه من بهش گفته بودم نمیخوام هییییچکس از رابطمون باخبر شه ت ...

وای چقدر یاده یه بنده خدایی تو زندگیم افتادم😂😂😂

حالا جالب اینجاست بعدا فهمیدم هنوز من نمیدونستم بهم علاقه داره مادرش میدونست 😂😊

و رابطمون تا زمانی عالی بود که مامانش مخالفت نکرده بود

هر وقت مامانش بهش راجب من بد میگفت و میگفت بدرد هم نمیخوریم رفتارش تغییر میکرد با من

پسری که همیشه میگفت مثل تو هیچجا پیدا نمیشه🤣

وقتی هزاران بار خواهش میکنی یه موضوعی به کسی نگه و بین خودمون باشه ، ولی شوهرت تا مادرش و دید به اون ...

ما ازدواج نکرده بودیم مادرشم ندیده بودم اما گاهی بین حرفاش سوتی میداد مامانم راجب فلان چیز اینو گفته 😳 گفتم مگه مامانت میدونه؟ هل میکرد میگفت اره دیگه نمیگم 🙄

و هر سری بیرون میرفتیم همه عکسامونو نشون مامانش میداد و یسری حواسش نبود مامانه عکسه بغلمونو دید و بقیشم میتونید حدس بزنید فک کنمم🤣

رو تصمیماتش نقش مادرش پررنگه؟

فعلا تو تصمیماتش چیزی ندیدم ولی کلا خیلی مادرشو بهش وابستس . هنوز نمیدونم تو تصمیماتش موثره یا نه . البته اینکه میگه بیایم مشهد زندگی کنیم چون نمیتونم از مادر و خانوادم دور شم میشه  موثر بودن مادرش فکر کنم . ولی بعید میدونم مامانش گفته باشه بیاید اینجا زندگی کنید ، وابستگیش به مادرش تو این قضیه تاثیر گذاره