2777
2789
فاطمه جون شما تعرفه هاتون خوبه؟تعرفه ما رو تا اردیبهشت دادن ۱۴ هست حدودا .بین ۱۰ تا ۱۵ .اضافه کارمون ...

الان چند ماهه ک اضافه کارای مارو تقریبا ب روز میدن.

ولی با اینکه مبلغ اضافه کاری رو زیاد کردن بازم باید حداقل ۱۰۰ساعت بری ک ی چیزی دستتو  بگیره

بشخصه اصلا حاضر نیستم یک ساعت هم اضافه وایستم 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
تعرفه رو اخرین بار دی پارسال دادن😁😁اضافه کار من تا چند ماه پیش ساعتی ۲۲ تومن بود الان شده ۷۵ تومن� ...

مثل هم هستیم ۵ تومنشم مالیاته😭😂.تعرفه تون خیلی عقبه .تعرفه سال جدید دو برابر میشه خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر .میگم چند وقت پیش یه ربع ساعت به سایت سر زدم یکی بهم پرید گفت دروغ میگی که پرستاری 🤣🤣🤣 ...

اتفاقا منم ی مدتیه زیاد میام سایت. فک کنم کاربرا هم اگه بدونن پرستارم اینجوری فک کنن🤣🤣

البته من فیکس شبم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
مثل هم هستیم ۵ تومنشم مالیاته😭😂.تعرفه تون خیلی عقبه .تعرفه سال جدید دو برابر میشه خیلی خوبه

خدا کنه. حالا کارت رفاهیتون شارژ شد؟

الان چند ماهه ک اضافه کارای مارو تقریبا ب روز میدن.ولی با اینکه مبلغ اضافه کاری رو زیاد کردن بازم با ...

چه بد .ما دو تا از بخشامونو بخاطر کمبود نیرو یکی کردن  دو ماهه که راحتم .کمتر اضافه کار میرم 

چه بد .ما دو تا از بخشامونو بخاطر کمبود نیرو یکی کردن دو ماهه که راحتم .کمتر اضافه کار میرم

خداروشکر.

منم ی مدت داشتن بخشمونو تعمیرات میکردن نیروی مازاد محسوب میشدیم لاکچری کشیک میرفتم فقط ۸تا شب در ماه چند سال سابقه کار داری؟

دو بار دو تا ۲ میلیون شارژ شد .اخرین بار روز کارمند و عید غدیر

واسه ما ی بار شارژ شد.

بعضی استانا ب مناسبت اول مهر و بازگشایی مدارس هم شارژ شده😅

خداروشکر.منم ی مدت داشتن بخشمونو تعمیرات میکردن نیروی مازاد محسوب میشدیم لاکچری کشیک میرفتم فقط ۸تا ...

والا سابقه بیمم ۱۰ ساله ولی فقط ۶ سالشو قبول کردن چون ۴ سال بخش خصوصی بودم .وگرنه حقوقم و اضافه کارم بیشتر بود

والا سابقه بیمم ۱۰ ساله ولی فقط ۶ سالشو قبول کردن چون ۴ سال بخش خصوصی بودم .وگرنه حقوقم و اضافه کارم ...

اره متاسفانه فقط بیمه خودشونو قبول دارن‌ الان همکار خودم ۱۰سال سابقه بیمه داره و ولی چون تازه پرستاری خونده و اومده سرکار پایین برنامه است

الان که پزشکی تعهدی رو با ۱۳۰۰۰ میشه او د بهداشت عمومی رو برو بالای ۳۰ هزار برای منطقه شما نمیدونم چ ...

با سیزده هزارمنطقه سه بعد من چرا بارتبه ۸۰۰۰ اونم منطقه دو ترازم۸۸۰۰بود کاردرمانی قبول شدم