رهاااااابانو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2519 عنوان نظرتون راجب این ورزشا چیه 59 بازدید | 9 پست دوست دارم ایروبیک یا زومبا برم. یه همچین ورزشی که توش رقص و تحرک زیاد باشه.میخوام چربی سوزی داشته باشه ولی بدنمم شل و افتاده نشهنظرتون چیه؟ کیا رفتن؟ شما چی پیشنهاد میدید؟ متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳 امروز | 12:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7797 ایروبیک خوبه زومباهم اوکیه برا چربی سوزیولی خب نظر من اینه که ورزش هوازی تنها بدن و شل میکنه قدرتیم باید باهاش ترکیب شهبرو بدنسازی چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
رهاااااابانو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2519 ایروبیک خوبه زومباهم اوکیه برا چربی سوزیولی خب نظر من اینه که ورزش هوازی تنها بدن و شل میکنه قدرتیم ... من قبلا بدنسازی میرفتم ولی زیاد خوشم نمیادحالا در کنارش شاید بهتر باشه متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
رهاااااابانو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2519 خوبه ورزش های خوبیه شما هم میرفتی؟ متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
رهاااااابانو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2519 رها جان اهل کتاب خوانی هستید چطور مگه؟ متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
رهاااااابانو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2519 گروه داریم نه اهل گروه نیستم مرسی متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳