تاپیک مشکلتو خوندم بخاطر یه حس میخوای زندگیتو بپاشونی کار درستی به نظر نمیاد خیانتشم که یبار بخشیدی برگشتی نباید کش بدی، زندگی خیلی چالش داره دختر قشنگ حیفه زندگیت و اون بچه ی طفل معصومت نیست که همه رو خراب کنی که چی بشه؟ بعدش میخوای چیکار کنی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من علت طلاقتا رفتم خوندم ولی دلیل قانع کننده ای نبود تو مطمن نیستی که آیل الانم بهت خیانت کرده یانه حالا یکبار اشتباه کرده پشیمونم شده البته من کاملا بهت حق میدم به کسی که اعتماد کامل داشتی یه دفعه تمام اعتمادت نابود میشه و به هر چیز کوچیکی شک میکنی حتی اگه منطقی نباشه بیشتر فکر خیلی بیشتر طلاق اخرین راه حله.و اینکه شاید این بچه یه نشونس از طرف خدا
خودت میگی از همه نظر خوبه شوهرت همه چیزا در نظر بگیر .من کسیا میشناسم که شوهرشا با یه زن دیگه تو خونه دید ولی وایساد پای زندگیش و شوهرش سر براه کرد حالاهم بیا ببین چه زندگی دارن .بعد تو فقط سر یه شک میخوای زندیگیتا خراب کنی .البته یه چیزیم هست شوهرتا دوسش داری ؟
این بچه خدا خواسته . پیک خبره اومده بگه مامان خانم مامان جونم بابام بی گناهه دوستت داره ولی هر ادمی صبر و توانی داره .... به پدرش بگو بارداری این بهترین خبره اگر ادم زندگیت باشه برمیگرده هواتم داره اگرم ریگی به کفشش باشه میگه بمون خونه بابات تا به دنیا بیاد یا برو بنداز اونوقت یعنی افکارت درسته . ولی هوای اون شیرین عسلو داشته باشیاا اون الان فقط مامانشو میشناسه بچم
گناه شوهر تو هرچی باشه قتل عمد نیست . ولی سقط جنین قتل عمده . خیانت به فرزنده ای تویی که از خیانت مینالی به بچت خیانت نکنی که گناهش هیچ جوره سایه برنمیداره از زندگیت
پس دوست داشتن به این راحتی تمام نمیشه فقط الان عصبانی .فقط داری بدیاشا میبینی .به این فکر کن که خیلیا دارن به هر راهی میزنن واسه بچه دار شدن .خودمن هر کاری بگین کردم نشده لیاقتشا نداشتم حالا که خدا بهت لیاقتشا داده خرابش نکن