2777
2789
عنوان

در حال طلاقم نمیخوام باردار باشم علائم اولیه بارداری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسماگه باشم چیکار میخوام بکنم از این میترسم

یه کاری میکنی

دکتر میری دارو میدن

تو فعلا برو اصلا ببین چخبرهه

بعدش بیا اینجا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

میگم حالا که میخواید جدا بشید حتما به آخر خط رسیدید پس چطور میتونید با هم رابطه داشته باشیداگه میتون ...

گآهی تو زندگی آدم یهو میفهمه ب آخر خط رسیده مخصوصا اگه شوهر ب نسبت خوبی داشته باشه و زندگیش تا قبل طلاق خوب باشه منم نمیدونستم قراره یک ماه بعد در حال گذروندن مشاوره های قبل طلاق باشم ک عزیزم

گآهی تو زندگی آدم یهو میفهمه ب آخر خط رسیده مخصوصا اگه شوهر ب نسبت خوبی داشته باشه و زندگیش تا قبل ط ...

متاسفم واقعا 

چقدر دلگیر هست این نوع جدایی ها 

اگه میشه باز یه فرصت به هم بدین 

طلاق خیلی آسیب می‌زنه 

به هر حال امیدوارم هر چی خیره پیش بیاد 

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

ببخشید متوجه نشدم؟

طلاق نگیر 

برگرد سر زندگی ات

تلاش کردم دوست دانشگاهم طلاق نگیره، اما طلاق گرفت و بعد تو ازدواج دوم با یک مردی که ازدواج کرد که می‌گفت شوهر اولم برام خوب خرج میکرد اما این خرج نمیکنه برام برای همین به اختلاف خوردن و تو ازدواج دوم هم طلاق گرفت و بعدش افسرده شد.

بعد از طلاق وقتی با مردهای دیگه آشنا بشی تازه میفهمی چقدر شوهرت خوب بوده اما اون موقع احتمالا شوهرت ازدواج کرده و دیگه نمیشه مجدد تشکیل خانواده بدید.

قدر زندگی ات رو بدون.

طلاق برای امثال شما جز غصه و ناراحتی و پشیمونی نتیجه ای نداره

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

بچه رو نگو اینجور ... اگر بارداری حتما نگهش دار حتما حکمتی توشه اصلا به انداختنشم فکر نکن اگر شوهرت هر گناهی کرده باشه از گناه قتل بچه ی معصوم کمتره تو گناه بزرگتری رو بخاطر یه گناه کمتر انجام نده . اگر باردار باشی این بچه پر از حکمته نگران بزرگ کردن و زندگیشم نباش ناخواسته هارو خدا بیشتر میخواد. و اینکه واسترس هم تاثیر داره توی تاخیر تا دوهفته هم حتی

گآهی تو زندگی آدم یهو میفهمه ب آخر خط رسیده مخصوصا اگه شوهر ب نسبت خوبی داشته باشه و زندگیش تا قبل ط ...

شوهرت دفعه قبل هم خیانت نکرده بوده در حد پیام دادن بوده که اسمش خیانت نیست، هر انسانی ممکنه اشتباه کنه، شما تو عمرت هیچ اشتباهی نکردی ؟

بازم لطف خدا شوهرت زود پشیمون شده،

الانم که نه خیانت کرده نه خلافکار شده؛

این که میگی به دلت افتاده که شوهرت خیانت می‌کنه کار شیطان هست ،

شیطان کارش این هست که بین زن و شوهر اختلاف بندازه؛

مرد ممکنه کارش زیاد باشه و تا ۱۲ شب سر کار بمونه این نشانه خیانت نیست ،

ممکنه هر روز یک نفر از این شرکت های تبلیغاتی یا اشتباه به گوشی شوهرت زنگ بزنه اما این هم خیانت نیست ،

ممکنه شوهرت به خاطر بحث و دعواتون شش ماه نزدیک ات نشه اینم هیچ ربطی به خیانت نداره؛

فیلم پس کوچه های شمرون رو همین امروز تو اینترنت ببین به دردت میخوره.

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

تاپیکاتو خوندم همین شک هات نشانه ی هرمدن های بهم ریختته😂بارداری حتما عجله نکن ‌ . شوهرتم احتمالا بخاطر مسائل کاری رابطه اش یکی دو ماهه سرده خودتم میگی کارش زیاد شده حقوقشم زیاد دنبال شری چرا

یک نشانه بگیر این قضیه رواحتمالا صلاحت تو اینه که جدا نشی

من اصن نمیخوام بچه داشته باشم ۶ ساله مراقبم یعنی از عصبانیت دارم منفجر میشم گیج و گمم نمیتونمم حتی ب مامانم بگم