2777
2789
عنوان

اگه شما حامله باشین بچتون هم پسر باشه بعد 🐍🐍🐍🐍

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 104 پست
اوووه نیاز به این همه توضیح نیست ،احتکالا مادر شوهرش از سر شوخی این حرفها رو زده ،یا از سر اینکه قدی ...

نه عزیزم اصلا شوخی نبود عادتشه 

دخترمم حامله بودم جنسیت معلوم نبود میگفت اگه پسر باشه به فلانی فلانی میخوره کسایی که ۷ ۸ سال ۹ سال بزرگتر بودن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

نه عزیزم اصلا شوخی نبود عادتشه دخترمم حامله بودم جنسیت معلوم نبود میگفت اگه پسر باشه به فلانی فلانی ...

خب چی شد؟دخترت رفت اینارو گرفت؟

پس چه اتفاقی افتاد

خیلی به این قضایا پرو بال میدی،خودت اذیت میشی.وگرنه نه هیچکس نمیتونه به زور زن کسی بشه یا شوهر کسی بشه.

دعا کن‌بچه ات عاقبت به خیر و خوشبخت باشه،فک کردن به این مسائل اونم وقتی حامله ای فقط خودتو اذیت میکنه.

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی شد؟دخترت رفت اینارو برا پسرش گرفت؟پس چه اتفاقی افتادخیلی به این قضایا پرو بال میدی،خودت اذیت م ...

عزیزم برای دختر من نگفتن که

بارداری اولم جنسیتش معلوم نبود هنوز میگفتن اگه پسر باشه به فلانی هاا میخوره بچه من دختر بود ولی

معلومه با حرف اینا چیزی نمیشه ولی حال من بهم میخوره

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

عزیزم برای دختر من نگفتن کهبارداری اولم جنسیتش معلوم نبود هنوز میگفتن اگه پسر باشه به فلانی هاا میخو ...

تو کلا از خانواده شوهرت بدت میاد و هرحرفی میزنن بهت برمیخوره.

بهت میگن انشالا بچت پسر بشه میگی چون میخوان عروس دار شم عروسم زجرم بده،تو مگه اینارو زجر میدی که عروست زجرت بده؟

خیلی بد بینی اسی چرا اخه؟یکم‌خوش بین باش به زندگی چقد منفی نگری.

حالا اگه میگفتن ایشالا دختر شه باز میگفتی واسه اینکه پسر نداشته باشم اینجوری میگنو...کلا بد بینی خواهرانه بهت میگم خودتو اصلاح کن عینک بدبینی رواز چشمت بردار

خدایا شکرت

نه عزیزم اصلا شوخی نبود عادتشه دخترمم حامله بودم جنسیت معلوم نبود میگفت اگه پسر باشه به فلانی فلانی ...

عزیزم شوخیه ،به بچه های منم میگفتن اما بعد یه مدت بی خیالی من دیگه نگفتن

تو کلا از خانواده شوهرت بدت میاد و هرحرفی میزنن بهت برمیخوره.بهت میگن انشالا بچت پسر بشه میگی چون می ...

برای این جواب این تاپیکم لازم نبود بری تاپیکای قبلمو بخونی😂

ببین همون طور که تو شوهر خواهرتو شناختی و ازش خوشت نمیلد منم خانواده شوهرمو شناختم و خوشم نمیاد ازش

فکر کنم چیز طبیعی باشه که از نوخاله های زندگیمون بدمون بیاد

کلا آدما وقتی یه مدت مثلا ده سال بیشتر با کسی رفت و آمد کنن فکر میکنم طرفو بشناسن مگر اینکه هوششون کم باشه یا ساده باشن

عزیزم شوخیه ،به بچه های منم میگفتن اما بعد یه مدت بی خیالی من دیگه نگفتن

همون دیگه باشعورن دیگه نمیگن ازت

من ولی اگه رو بدم تا بزرگ بشن میگن

میشناسمشون

همون دیگه باشعورن دیگه نمیگن ازتمن ولی اگه رو بدم تا بزرگ بشن میگنمیشناسمشون

خب یکبار رک و پوست کنده بگو بدت میاد 

البته اگه کرمو باشند واسه در آوردن لج تو تکرار میکنند

اوووه نیاز به این همه توضیح نیست ،احتکالا مادر شوهرش از سر شوخی این حرفها رو زده ،یا از سر اینکه قدی ...

نه بابا مادرشوهرها حساب شده حرف میزنن.

البته مال من خواهر شوهر وجاریم وقتی بچم کوچیک بود میگفتن .قشنگ ریلکس با خون سردی گفتم من از فامیل زن نمی خوام بگیرم .عمرا .چندین بار گفتن منم جوابشون رو دادم ‌الان دیگه جراعت ندارن  برام تصمیم بگیرن

عزیزم خوشبین نباش.من دیدم ونشوندم سر جاهاشون .

من بیست ساله ازدواج کردم یه چیزایی هم دیدم ازشون اما همیشه گفتم شاید شوخیه شاید از رو بدجنسی نیست راستش اینجوری راحت ترم ،اعصابم آرومه ،اونجوری همش باید فکر و خیال کنم و حرص یخورم

من بیست ساله ازدواج کردم یه چیزایی هم دیدم ازشون اما همیشه گفتم شاید شوخیه شاید از رو بدجنسی نیست را ...

انشا الله زندگیتون پایدار.منم قبلنا اونجوری بودم .اما رفته رفته فهمیدم زیادی خوش بینم واینا زیادی پاشون رو از گلیمشون دراز تر میکنن.واینگونه شد ورق برگشت.