2777
2789
اینجوری متوجه نمیشم اگه عکسشو داشتی میتونستم بهت بگم چیه

انداختم سطل تشغال رفت دیگه بخدا از دیشب همش گیرم بدن درد دارم

میگم میگن باید کلشو بزنم زمین دماغش یچی بیاد چیه

یه سری چیزاش بود نفهمیدم چیه انداختم دور چسبیده بود ب همون شکمش ولی سفید بود پرز نداشت

چربیهای دور امحا درونی بوده.

منم اونا همه رو پاک میکنم و میگیرم. سیرابی هم تمیز شده میخرم ولی باز تو خونه تمیز میکنم و چربیهای داخل سیرابی رو میگیرم. کلا سیراب شیردون رو بدون چربی میپزم

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل بالای کله جایز نیست پختنش ولی همه جا درسته میپزن چون پراز عفونو آشغاله جای نفسش

اره ولی خب من نیم ساعت با اب جوش قل میدم بعد میریزم و دوباره میزنم زمینو بعد میشورم و میپزم خوب میشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من تخصصم فقط سیرابی پزی و پاچه هست. هرگز کله نپختم. اونم زمانیکه خونه حیاط دار داشتیم، میزاشتم ته حی ...

واییی خونه حیاط دار😍😍😍خیلیذخوبه دختر من اپارتمان دوس دارم.خودم ولی حیاط دار برا این کارا خیلی خوووبه

انداختم سطل تشغال رفت دیگه بخدا از دیشب همش گیرم بدن درد دارممیگم میگن باید کلشو بزنم زمین دماغش یچی ...

اره راست میگن ، اگه شلنگ آب داره بزار ته گلوش با فشار آب تمیز میشه 

عوققق😑😑من نمیدونم چی ب چیه الان بزنم زمین ؟؟؟چی باید بیاد من بد دلم خدااات😭😭

چیزی ک نمیاد ولی بعضیاش ی کم مایه سبز و سیاه میاد ....

نزدی هم طوری نیست اونکه پرز گیری میکنه خودش میزنه زمین 

چربیهای دور امحا درونی بوده.منم اونا همه رو پاک میکنم و میگیرم. سیرابی هم تمیز شده میخرم ولی باز تو ...

ن اونارو نمیگم اوناذو ک میدونم اشغال بود منظورم گوشتا بود مثلا داخل سیرابی کلا یه لایه گوشتاشو کندم ک سفیید شد کامل ولی روش ک پرز داره سیاهه اونارو نمیدونستم باید تمیط کنم

بجز اینا یهگوشتای سفیدی بود لیز بود اندازشم بزرگ بود ادامه سیرابی بودن ولی سفید و لیز اونارو انداختم زیادم بودن یه تیکه بود

چیزی ک نمیاد ولی بعضیاش ی کم مایه سبز و سیاه میاد ....نزدی هم طوری نیست اونکه پرز گیری میکنه خودش می ...

ببین الان چیکار کنم بزنم یا ن اب بگیرم یا ن

دادیم بیرون تمیزش کردن اون زده؟

بعد اون غذه های توی سُم و صورت ببعی رو چجوریدرمیارین؟ چجوری اعتماد میکنیم که طرف درآورده؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ببین الان چیکار کنم بزنم یا ن اب بگیرم یا ندادیم بیرون تمیزش کردن اون زده؟

ب احتمال زیاد زده ، اب بگیر اگه هم نمیگیری نیم ساعت بذار بجوشه بعد ابشو عوض کن و مجدد اب جوش بریز روش ...