2777
2789
من قسمت پایین کله اون قسمتی زبون با پاچه ها یبارمیپزم قسمت بالا که گوش وچشما رو کله جدا دوبارمیپزم

افرین حالا بگو اون قسمت بالا رو چجور دوبار میپزی 

فک پایین و دوتا پاچه برا ی نوبت گذاشتم

حالا دوتا پاچه و بالای سر مونده چجوری نصف کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههههه با ریکا نشور

شستم رفت😂😂😂بخدا هرچی گوشت داشت کندم ک بودنده اخر کارم ی ریکازدم ب دلم بشینه😂😂😂بعد حالا سرچ کذدم فهمیذم اون تیره های پرزاش باید بره اونو چجور تمیز کنم

کله را از وسط دوتا کن جوری ک زبون و بناگوش و دوتا پاچه تویه بسته و مغز و چشم و دوتا پاچه هم تویه بسته دیگه باشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه اتفاقا خیلی آسونه همرو تمیز میکنی میزاری تو زودپز درشو میبنی البته با پیاز و زرد چوبه و چوب دارچی ...

من تخصصم فقط سیرابی پزی و پاچه هست. هرگز کله نپختم. اونم زمانیکه خونه حیاط دار داشتیم، میزاشتم ته حیاط، دیگه بهش سر نمیزدم که بو ببعی بگیرم 😅😅😅😅

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
شستم رفت😂😂😂بخدا هرچی گوشت داشت کندم ک بودنده اخر کارم ی ریکازدم ب دلم بشینه😂😂😂بعد حالا سرچ کذد ...

آب جوش بیار بریز روش بعد با دستش سریع پاکش کن خیلی آسونه 

نتونستم اسمشو ب فارسی پیدا کنم ب زبون ترکی میگیم وزه

عه ترکی😂😍😍😍خیلی ذوغغ کردم از ته دلم منم ترکم زیباااا😘😘😘

میگم خواهر این دستاش کامله ینی نصف نشده همینجوری بپزم مشکلبی نیست؟

بعد قورما میخوام درست کنم چجور بپزم مهمونم دارم😂😂بار اول 

بوز قورمه قشقایی😍😍😍

افرین حالا بگو اون قسمت بالا رو چجور دوبار میپزی فک پایین و دوتا پاچه برا ی نوبت گذاشتمحالا دوتا پاچ ...

اونو دیگه نمیشه نصف کرد باید یکباره بپزی 

گفتم من فک پایین باچهارتا پاچه یکبار

فک بالام یکبارتنها  برای دونفر حالااضاف بیاد میزارم فریزر یکباردیگه میخوریم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم