selo مدیر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5522 عنوان حس میکنم خانوادم دارن بی توجهی میکنن نسبت به قبولیم | مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 128 پست پزشکی قبول شدم سهمیه هم ندارم دو روز اول خیلی خوشحال بودن و ذوق و اینا الان انگار عادی شده براشون زمان کنکور بیشاز خانم دکتر صدام میزدن تا الان خیلی دلم میگیره اینجوری امروز | 11:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7934 دیدی حس ششم ام چقدر قویه قبل کنکور دادن بهت گفته بودم تعهدی هستی درسته؟ تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 883 اسی من از شهریور میخونم بنطرت مبتونم از الان پزشکی روزانه بیارم منم؟پایه متوسط دارم ینی همه درسارو یادگرفته بودم اما تست خیلییی کم زده بودم دهم یازدهمم
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7934 خب چی کار کنن عادیه دیگه به خاطر همین میگم برای خودتون درس بخونید همیشه دو روز دیگه یادشون نیست رتبت ... ناراحت شدی چون خودت پزشکی نیاووردی رفتی پرستاری درسته؟ تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1647 شما تجربه داری؟چآزمونی برم خب؟واجبه ثبت نام کنمنمیشه خودم پی دی اف دان کنم آرهقلم چی و ماز خوبنولی ماز لازمه اشتراک الماس بگیری که ۱۰تومن میشهقلمچی اطلاع ندارم از قیمتش ولی اگه شرایط مالی تون خوب نیست بورسیه هم دارنترجیح بر اینه که شرکت کنی چون تراز هم میده میتونی بفهمی تو چه جایگاهی هستی اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم
banoyziba عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 99 خوشبحالتمن با اینکه دیپلم تجربی نداشتم و کنکور انسانی دادمدوست دارم پزشکی رو
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7934 اسی من از شهریور میخونم بنطرت مبتونم از الان پزشکی روزانه بیارم منم؟پایه متوسط دارم ینی همه درسارو ی ... واسه دندون دارو فیزیو بخون تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 2985 آرهقلم چی و ماز خوبنولی ماز لازمه اشتراک الماس بگیری که ۱۰تومن میشهقلمچی اطلاع ندارم از قیمتش ولی اگ ... خب اشتراک الماس چیه؟ حضوریه؟
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 7934 🤦🏻♂️ حسم میگه تهش بهداشت بیاری تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1647 خب اشتراک الماس چیه؟ حضوریه؟ هرچیزی که برای کنکور نیاز داری رو دارهکلاس کنکور و نهایی همه درسا و آزمون آزمایشی و همایش و اینهاهمش آنلاینه حتی آزموناشماز رو سرچ کن اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 2985 هرچیزی که برای کنکور نیاز داری رو دارهکلاس کنکور و نهایی همه درسا و آزمون آزمایشی و همایش و اینهاهمش ... تراز هم میدن؟بنظرت قلمچی آزمون حضوری بدم یا ماز انلاین؟
لاره عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 2002 واسه دندون دارو فیزیو بخون دندون که سخته مگه اینکه تعهدی بره که جهنم
ii_bahar_ii عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 117 چقد مهم بوده که جایی نگفتی اگه زیر ۵۰۰ بودید که حق با شماست میخام بدونم زیر ۵۰۰ بودی یا بالاتر همین ... چرا نمیگن رتبه رو دلیلش چیه من ننیدونم ب منم بگید چرا
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1647 تراز هم میدن؟بنظرت قلمچی آزمون حضوری بدم یا ماز انلاین؟ آره کارنامه ات رو خودش تحلیل هم میکنه حتیبه نظرم ماز رو ثبت نام کن خیالت رو راحت کنفقط حواست باشه صرفا ثبت نام نتیجه بخش نیست باید باید از امکاناتش استفاده کنی... اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم