2777
2789
وقتی چشمان عسلی را اینجا توصیف میکنی بدبختا تو کف میمونن خووو😁😂

خخخخ مال خودمه بابای بچه هامههه خخخخ الان مامان باباش اینجان رفته رو تخت تنها خوابیده بچم

عشقممممم فقط امین ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن تو نمیدونی جمیل ی نگاه عاشقانه می‌کنه لعنتی لباشم غنچه ی حالا من دهنننن گششششاد خخخ

اوسکل تو دهنت گشاد نیس از ذوق میگوشاید😂😂😂   جمش کن شیفته نشدی تو شفته شدی🤣

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

خخخخ مال خودمه بابای بچه هامههه خخخخ الان مامان باباش اینجان رفته رو تخت تنها خوابیده بچم

عه باباهم داره فک کدم ننش مجرده  خب برو پیشش شوورته اشکالش چیه😁

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

خخخخ چیکا کنم جارو جادوی داشت خر شدم

😂😂اره حتما جاروش جادوییه 👌

خخخ اره بابا هم داره ... ن دیگ زشته حالا برم بچسبم ی نصف روز

ننه و اقاجونشو بچسپون بهم بعد برو 😂

اره دیگ پ چی فک کردی ازین خز مزا نیس

جنسش اصل خب😁   لعنتیا نزاشتین کارام مونده  معتاد گوشی شدم بخدا  یکم کم میکنم  باز زیاد میزنم😐😐