2777
2789
عنوان

کنکوری دیدین با فیلم دیدن نتیجه بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 48 پست

فیلم دیدن خوبه اما بدون تست فایده نداره

راستی اگه بتونی جزوه معلما رو بگیری هم خیلی بهتر میشه، اصلا هم وابسته ب ثبت نام توی کلاسا نیس

من برا زیست و شیمی ریاضی ثبتنام کردم

ولی فیزیک وبدیو میبینم، اما بازم جزوش رو گرفتم 

خیلی بهتر از نوشتن دونه دونه نکاته

و اینکه اون سوالای معلمارو طبیعتا نمیای تو کاغذ بنویسی که،  اینجوری فقط یه مشاهده گر میشی عملا برات تاثیر چندانی نمیذاری ویدیوو

البته بعضی کانال هاهم هستن، جزوه معلمارو بصورت پی دی اف میذارن، میتونی بدی پرینت بگیرن

اما از لحاظ هزینه همون میشه، حتی کتاب میتونم بگم ارزون تر درمیاد، نیس اینا میدن چاپخونه ها با تخفیف براشوون کتاب چاپ میکنن

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش دچار شک و تردید میشم با حرف مشاورا

ببین بدون مشاور بری جلو خیلی بهتره 

هم منی که مشاور نداشتم اینو میگم هم دوستم که مشاور داشت و تو کتابخونه خصوصی میخوند و اونجا هم مشاور داشت

فیلم دیدن خوبه اما بدون تست فایده ندارهراستی اگه بتونی جزوه معلما رو بگیری هم خیلی بهتر میشه، اصلا ه ...

اره پرینت گرفتم جزوه هارو 

رو دو ایکس میبینم 

سعی میکنم همزمان حل کنم مسئله هارو با ویدیو 

ولی خاک تو سرم ضعیفم دلم میخواد اونقدر سرمو بکوبم ب دیوار 

ببین بدون مشاور بری جلو خیلی بهتره هم منی که مشاور نداشتم اینو میگم هم دوستم که مشاور داشت و تو کتاب ...

مشاور میاد میگه تست خیلی کاربردیه

تست زیاد بزنید ولی خب باید یه چیزی یاد داشته باشی اول 

اره پرینت گرفتم جزوه هارو رو دو ایکس میبینم سعی میکنم همزمان حل کنم مسئله هارو با ویدیو ولی خاک تو س ...

دقیقاا رو دوایکس میبینی خیلی خوبه

بعدش تمرین یادت نره 

ببین بدون مشاور بری جلو خیلی بهتره هم منی که مشاور نداشتم اینو میگم هم دوستم که مشاور داشت و تو کتاب ...

اره دیگ هزینشو ندارم نگرفتم روم نمیشه ب خانواده ام بگم

عزیزم شما میدونی پرستاری روزانه شهرستان چقدر میخواد درصد و تراز 

کسیو دیدی ضعیف باشه برسه؟نمونه واقعی 

دقیقاا رو دوایکس میبینی خیلی خوبهبعدش تمرین یادت نره

مثلا تکالیف فراهانی حل میکنم تشریحی همش درسته محاسباتمم درسته اون وسطا ی محاسبه ی عددی گند میزنه بعد خیلی کندم ۱۰تا تست تو نیم ساعت میزنم اونم تکالیف فراهانی ک اسونن😭😭

مشاور میاد میگه تست خیلی کاربردیهتست زیاد بزنید ولی خب باید یه چیزی یاد داشته باشی اول

دقیقاااا 

بقول استاد عظیمی،( اسم مشاورا رو گذاشته شهناز جون و پارسا جون)  

میگه شهناز خررر و پارسای خرر نمیگن یادگرفتی یانه، نمیگن تست هارو تحلیل کردی یانه 

فقط انتظار دارن روزی 150/200تا تست بزنی 

مثلا تکالیف فراهانی حل میکنم تشریحی همش درسته محاسباتمم درسته اون وسطا ی محاسبه ی عددی گند میزنه بعد ...

دیگه زیاد کارکنی دستت میاد موقع حل کردن بخودت بگو ایندفعه دقت میکنم اشتباه درنیاد محاسبم 

برا شیمی مبتکران بهتره یا خیلی سبز

مبتکران یکم سخت تره 

فراهانی میگه خیلی سبز بزنین 

شما فایل پی دی اف دانلود کن چون میگی محاسباتت یکم ضعیفه اول خیلی سبز برو جلو، مثلا سعی کن سوالای علامت دار خیلی سبز رو حل کنی، بعد که دستت اومد از مبتکران هم سخت هاشو بزن 

من دهم و دوازدهم خیلی سبز دارم، یازدهم مبتکران

مبتکران اگه خاستی بخری هم تک جلدی بگیر، دوجلدی الکی تعداد تستش زیاده اصلا فرصت نمیشه 

تست کم اوردی، ازمون ازمایشی هارو بزن 

امسال پارسال پیارسال 

من نمیدونم شما همتون چطور میخونین ولی تو همه پست هاتون راجب فیلم دیدن و فراهانی و فرهمند نیا و حنیف بود 

بچه ها برین تست بزنین برین درسنامه بخونین هربخشو نفهمیدین همون تیکه رو فیلم آموزشی تو آپارات ببینین به خدا ک این معلم های کنکور ک اسم بردین به خیر شما کار نمیکنن

من یه چیزی  که تا اینجا یاد گرفتم اینه که اینقدر همه جا پره از نظرات ادمهای مختلف که سمه برای کنکور همون برای تفریح اینستا چرت و پرت دیدن خیلی بهتره تا محتوای کنکوری توی وقت استراحت چون فقط استرس و اضطراب میده اینقدر مدل و روش همه باهم فرق میکنه وقتی شما واقعا میبینی اینجوری بیشتر رشد کردی دوسال هم به روش بدون فیلم  بودی نتیجه نگرفتی نگاه نکن بقیه چی میگن راه خودت رو برو ولی به جاش ساعت مطالعت رو بالا ببر که تست کافی زده باشی اصلا به حرفا توجه نکن هرکسی یه نسخه ای میپیچه این نه یعنی تست نزنی یعنی توجه نکن این مسیر هرکسی میگه یه جور خوبه اضطراب بالا میره