بربادرفته۲۶ مدیر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1747 عنوان بارداری قبل عقد | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 29 پست من نامزدم تازه فهمیدم باردارم ولی این بچه از قبل محرم شدنمون به وجوده اومده هیچ حسی بهش ندارم نمیخوام به دنیا بیاد این بچه مشروعه؟؟؟حکم سقط کردنش چیه؟ آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼♀️🚶🏼♀️🚶🏼♀️ امروز | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بربادرفته۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1747 خدا نکنه تاپیکهای قبلیتو خوندموقتی تقصیر تو نبوده خودتو سر زنش نکن 💔 کاش یکی مثل شما تو زندگیم داشتم آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼♀️🚶🏼♀️🚶🏼♀️
yaaldaa021 عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 627 نامشروع اسم دیگش رو هم خودتون اطلاع داریدسقط رو اطلاع ندارم برید دکتر زنان شرایطتتون توضیح بدید ببینم چه راه حلی داشته باشه ولی اکثر مواقع میگن ما کاری نمیتونیم انجام بدیم بچه رو نگه دار ❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️
نمکی_هستم عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 4393 الهی آمین چقدر دلت سیاهه لطفا برو بیرون از تاپیکش وقتی یه ذره شعور نداری . حالا اسی هر کاری هم کرده به خودش مربوطه .برو تاپیکها قبلش بخون بعد بیا اینجا الهی آمین بگو
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 9290 خاک تو سرتون نامزد منم یکی مثل شماهاست بی احساس ترین آدما روی زمینین خدا نسلتونو منقرض کنه از همتون ... @niniyar تایپیک فیک رابطه جن.سی استارتر فحاش و سطح پایین 💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸
بربادرفته۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1747 الان توقع داری تشویقت کنیم ؟ یا بگیم فدای سرت که زنا کردی تازه یادت افتاده به مشروع بودنش ؟ یا بگیم ... چرا راحت قضاوت میکنین کاش یادمون باشه حتی یه جمله ی کوتاه میتونه یه فرد ناامید رو تا لبه ی مرگ هل بدهمن از خدامه یکی تلنگر بزنه کار خودمو تموم کنم پس بانیش نباشین آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼♀️🚶🏼♀️🚶🏼♀️
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 9290 چقدر دلت سیاهه لطفا برو بیرون از تاپیکش وقتی یه ذره شعور نداری . حالا اسی هر کاری هم کرده به خودش م ... وقتی تایپیک فیک دیگه چ نیازی هست آمین بگی یا دعای خیر بکنی 💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸
نور_ماه82 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 573 سلام،عذرخواهی میکنم با زور و اجبار باردار شدید؟طبق تاپیک های گذشته...بهتره از مرجع سوال کنید.با یه تراپیست هم صحبت کنید که آثار روانی و... به حداقل برسه.امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره.❤️
دخترپاییزی_مهر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1112 من اگه جات بودم سقطش میکردمالان وقت بچه دار شدن نیست
بربادرفته۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1747 وقتی تایپیک فیک دیگه چ نیازی هست آمین بگی یا دعای خیر بکنی برای اولین بار از ته دلم دعا میکنم به حال و روز من بیفتیمطمئن باش یه روز تجربه میکنی آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼♀️🚶🏼♀️🚶🏼♀️
بربادرفته۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1747 سلام،عذرخواهی میکنم با زور و اجبار باردار شدید؟طبق تاپیک های گذشته...بهتره از مرجع سوال کنید.با یه ... حوصله ی هیچ کاری ندارم فقط دنبال یه بهونم برای خلاصی از زندگی آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼♀️🚶🏼♀️🚶🏼♀️
نور_ماه82 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 573 حوصله ی هیچ کاری ندارم فقط دنبال یه بهونم برای خلاصی از زندگی دور از جون عزیزدل...درست میشه اوضاع، حتما با تراپیست صحبت کنید.خدا بهتون آرامش بدهبراتون دعا میکنم❤️🫂
بربادرفته۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1747 دور از جون عزیزدل...درست میشه اوضاع، حتما با تراپیست صحبت کنید.خدا بهتون آرامش بدهبراتون دعا میکن ... ممنونم شما دلتون پاکه لطفا از ته دل برای من دعا کنید آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼♀️🚶🏼♀️🚶🏼♀️
نور_ماه82 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 573 ممنونم شما دلتون پاکه لطفا از ته دل برای من دعا کنید عزیزمی❤️
yaaldaa021 عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 627 ببین اگه تاپیکت واقعیه سریعتر مجبورش کن عقدت کنه وگرنه تا اسم زن بیاره خانوادش بهترین جاها براش دختر پیدا میکنن ممکنه بره خاستگاری یکی دیگه و بیخیال شما بشه ❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️