2777
2789
عنوان

بارداری قبل عقد

233 بازدید | 29 پست

من نامزدم 

تازه فهمیدم باردارم 

ولی این بچه از قبل محرم شدنمون به وجوده اومده 

هیچ حسی بهش ندارم 

نمیخوام به دنیا بیاد 

این بچه مشروعه؟؟؟

حکم سقط کردنش چیه؟

آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا مثل بلا نسبت معلومه داری دورغ میگی و دنبال جنجالی دوما بارداری قبل عروسی شنیده بودیم قبل عقد و دیگه نشنیده بودیم دغدغه باشه چون کسی که ازین غلط ها میکنه خیلی دنبال حلال و حرومش نیست حالا لطفا تاپیک و دهانت رو هم زمان ببند ملت نیفتن به جون هم

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

خب عزیزم یه کارایی و نباید قبل عقد میکردید .‌الانم دیگه شده.چه عقد باشی چه نباشی اون بچته کاش فقط ب ...

کاش هم خودم هم بچه با هم بمیریم

فیکه اصلا نامزد نداره

خاک تو سرتون 

نامزد منم یکی مثل شماهاست 

بی احساس ترین آدما روی زمینین 

خدا نسلتونو منقرض کنه 

از همتون متنفرم 

الان توقع داری تشویقت کنیم ؟ 

یا بگیم فدای سرت که زنا کردی تازه یادت افتاده به مشروع بودنش ؟ 

یا بگیم دستتون درد نکنه که روزانه توی این سایت از روابط بی حد و مرزتون  حرف میزنید تا عادی سازی بشه ؟ 

یا برای یه بچه بیگناه روش سقط بدیم ؟ شما گناه کردی اون طفل معصوم که گناهی نداره . 

چرا وقتی همه کارا رو خراب میکنید یادتون به مشورت میفته ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚