2777
2789
عنوان

داداشم میگه زن میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 73 پست
چندر غار درمیاره با کارگری همش خرج می‌کنه یا خرج خونه یا خودش دیروز رفته به دندونش عصبکشی کرده پنججج ...

اینکه بی سرو زبونه ای کاش لااقل به شغل دولتی پیدا می‌کرد تا حقشو نخورن البته عصب کشی دندونش واجب بوده دیگه واقعا درد دندون غیر قابل تحمل و اعصاب ادمو بهم میریزه به دوست و آشنا بسپارین یه کار بهتر  براش جور کنن یا هرجا کار می‌کنه پولش رو نمی‌دن با پدرتون بره و باطرف  حرف بزنن بالاخره که نمیشه تا ابد اینجوری بمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگری می‌کنه پول جمع کن نیست

عزیزم

خب براش جمع کن 

بگو اول خرجاشو بنویس بعد در آمدشو بنویسه .و هرماه حتما یچیزی پس انداز کنه .اما کلا تو این اوضاع زن گرفتن هم خیلی سخته

چندر غار درمیاره با کارگری همش خرج می‌کنه یا خرج خونه یا خودش دیروز رفته به دندونش عصبکشی کرده پنججج ...

خب دندونش واجب بوده .بره شغل فنی مث مکانیکی و اینا یا شرکت هایی ک تو خیلی زمینه ها کارگر میخوان.چون اینجوری حقوقشو سرماه میدن دستش

😅چی چی میگین شما، امو خو چکار کنم بسه زبون گفتم یه کاری براش بکنم

شوخی بود عزیزم😂

ولی جدی تا وقتی کار درست و حسابی و یکم پس انداز نداشته باشه نزارین زن بگیره

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

ازدواج کردن با این شرایط یکم سخت میشه ولی غیر ممکن نیست اگه دختری باشه که با شرایط اسونتر بسازه و خو ...

خیلی ممنون از راهنماییت گلم، اره نمی‌دونم اصلا کسی حاضره زنش بشه با این وضع و این دوره که همه چی پوله

اگر وضعیت بدنی برادرت ضیفه 

ی فنی یاد بگیره غیر یدی

مث برنامه نویسی مثلا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اینایی که گفتی الان پدر واسه پسرش میدهپس خانوادتون چرا کاری واسش نمیکنن

خب نداره بابام گلم، خودشم عزت نفسش بیش از حده به کسی رو نمیزنه، به بابام گفت می‌خوام زن بگیرم، بابام گفت سلامتی😅