2777
2789
عنوان

داداشم میگه زن میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 73 پست
کارگری می‌کنه پول جمع کن نیست

خب دیگ وقتی پول جمع کن نیس چرا دختر مردمو بدبخت کنه

هروقت اهل زندگی شد زن بگیره

زن کلی خرج داره

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کردن با این شرایط یکم سخت میشه ولی غیر ممکن نیست اگه دختری باشه که با شرایط اسونتر بسازه و خونوادش هم سخت گیری نکنن مثلا طلا و خونه و ماشین و عروسی آنچنانی  نخوان میشه ولی معمولا این دوره زمونه اکثرا قبول نمیکنن 

درآمدش چطوره یعنی می‌تونه وام اینا بگیره یا خونوادتون یه کمکهایی بهش بکنن که لااقل یه خونه کوچیک بتونه رهن کنه حالا در مورد مسایل دیگه با خونواده عروس هم  صحبت کنید که خیلی سختگیری نکنن ولی اگه نشد بهش بگید یکم پولاتو جمع کن ما هم میکردیم یه دختر خوب پیدا میکنیم یا اگه شخص خاصی مدنظرته بریم ببینیم خونوادش چی میگن 

اینایی که گفتی الان پدر واسه پسرش میده

پس خانوادتون چرا کاری واسش نمیکنن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

چطوری ۲۷ ساله هیچی نداره ؟ یه پرایدم نتونست بخره ؟

چندر غار درمیاره با کارگری همش خرج می‌کنه یا خرج خونه یا خودش دیروز رفته به دندونش عصبکشی کرده پنججج تومنن، کلی جا کار کرده پولشو نمیدن بس که بسه زبون سادس

اول باید بگرده یه کار با حقوق خوب پیدا کنه که بتونه وام بگیره یا حداقل قرعه بنویسه حتی شده بره شهرای دیگه کار کنه درکل چندسالی باید فقط بفکر پس انداز باش تابتونه یه ماشین یا سرمایه برا کاری که بلده داشته باش اگه کنارش بتونه یه حرفه یاد بگیره هم خوبه درکل بگو فعلا به ازدواج فکر نکنه که فقط مشکلاتش بیشتر میشن

چندر غار درمیاره با کارگری همش خرج می‌کنه یا خرج خونه یا خودش دیروز رفته به دندونش عصبکشی کرده پنججج ...

پدرت خرج خونه رو نمیده ؟ الان شرکتای صنعتی ناهی ۲۰ تومن میدن چرا میره کارگری؟ کارگر یه روز کاره ده روز نیست

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چندر غار درمیاره با کارگری همش خرج می‌کنه یا خرج خونه یا خودش دیروز رفته به دندونش عصبکشی کرده پنججج ...

پس کار میکنه و درامد داره 

این خرجا که گفتی ضروریه پولشو دور نمیریزه اما بتونه پس انداز کنه بهتره 

ب نظرم بهش بگید خوب کار کنه و شما هم برید دنبال زن گرفتن براش

یعنی هیچ دختری براشون پیدا نمیشه آخه گناه دارن

دختر پیدا میشه ولییی داداش من هیچ درامد و خونه و ماشینی نداره تو باشی دخترتو میدی؟؟؟ 

به جیب بابام وصله 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑