2777
2789
عنوان

داداشم میگه زن میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 73 پست
خیلی ممنون از راهنماییت گلم، اره نمی‌دونم اصلا کسی حاضره زنش بشه با این وضع و این دوره که همه چی پول ...

برفرض بهش زنگ هم بدن چون شغل ثابت نداره و بقول خودت کار می‌کنه پولشو نمی‌دن و خودشم نمیتونه دفاع کنه از حقش اگه زن هم بگیره مشکلاتش چندبرابر میشه بهتره اول یه شغل بهتر پیدا کنه کشاورزی  دوست داره که با طرف قرارداد ببنده یعنی جلوی دونفر شاهد یه قرارداد بنویسه  که اگه من فلان کار رو انجام دادم باید این مقدار به من پول داده بشه اینجوری لااقل اگه نخواستن پولشو بدن می‌ره شکایت می‌کنه یا مثلا بره شهرکهای صنعتی کار کنه حداقل حقوق و بیمش سرجاشه بعد راهنماییم کن که حداقل نصف  درآمدش رو پس انداز کنه و مثلا  وام بگیره یا مثلا طلا یا دلار  بخره البته راه و چاهش رو یاد بگیره که سرش کلاه نذارن بعد شما هم برید برای پیدا کردن دختر مناسب انشالله خدا هم کمکتون می‌کنه 

وا چرا!

نمیدونم والا شانس ما 

دلم میخواد سروسامان بگیرن میان خونه بوی غذا چای تازه دم خونه تمیز زن خوشگل نی نی 

من خواهرشوهر بشم به عروس سیخ بدم 😜😅 عمه بشم 😍 هععییییی

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرت خرج خونه رو نمیده ؟ الان شرکتای صنعتی ناهی ۲۰ تومن میدن چرا میره کارگری؟ کارگر یه روز کاره ده ر ...

بابام میده ولی خب جای خالی زیاده، اینجا شرکت نیس دوره ازمون

دختر پیدا میشه ولییی داداش من هیچ درامد و خونه و ماشینی نداره تو باشی دخترتو میدی؟؟؟ به جیب بابام وص ...

بارها بهش گفتم من بودم زنت نمی‌شدم ناراحتش کردم، ولی گفتم شاید کسی باشه زنش بشه

اینکه بی سرو زبونه ای کاش لااقل به شغل دولتی پیدا می‌کرد تا حقشو نخورن البته عصب کشی دندونش واجب بود ...

اره گلم خودش مثل .. پشیمونه چرا درس نخونده خودش بجا جا کنه

بابام میده ولی خب جای خالی زیاده، اینجا شرکت نیس دوره ازمون

کسی زنش نمیشه اینطوری باید خودشو اصلاح کنه قد و قواره و تیپ که نون نمیشه ببره سر سفره 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خب نداره بابام گلم، خودشم عزت نفسش بیش از حده به کسی رو نمیزنه، به بابام گفت می‌خوام زن بگیرم، بابام ...

خسته نباشن بابات زحمت کشید

وقتی هیچی نداره به بابات میگه زن میخوام یعنی از بابات کمک میخواد

ولی کسی که بخواد خودشو به کوچه علی چپ بزنه خوب راهشو بلده

خانواده شوهر منم همینجوری کردن آخه یکی نیست بگه سما که نمیخواستین به بچه هاتون کمک کنید چرا دنیا اوردینشون

اونام وقت ازدواجمون هر کاری میخواستیم کنیم میگفتن به سلامتی

این جور پدر مادرا بعدها هم نباید از بچه هاشون توقع داشته باشن نه اینکه موقع زمین گیری اویزونشون بشن گردن بچه ها بیفتن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید