dr_mahdokht مدیر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 156 عنوان همسرتون اگه برای خونه میوه نخره بهش میگین بخر یا روتون نمیشه | مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 74 پست ما یه ساله ازدواج کردیم همسرم اصلا اهل میوه خریدن نیست منم دانشجوام درسام زیاده نیاز به انرژی دارم پول هم داره اینجوری نیست بی پول باشهخودمم دوست ندارم بخرم عادت میکنعچی بهش بگم؟ امروز | 10:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غمگینی عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 5630 اینجوری کم رو باشی مردا میخورنت عزیزم پرو باش وگرنه عادت میکنه هیچی نمیخره امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم
خداوند_رنگین_کمان عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 5763 روشدن نمیخاد اینم مثل بقیه خریدای خونه همونجوری که میگی سیب زمینی پیاز بخر بگو اومدنی میوه بخر
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 25144 میترسم عادت کنه. بی مسئولیت بشه خودت بخری بهتره شوهر من میره میوه فروشی یا میوه های لوکس برمیداره یا خرابارو بهش میندازن یا از هرچیز زیاد میخره میمونه خراب میشه لذا خودم میرم میخرم کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41376 بهش پیام دادم گفتم میوه بگیر بیار من این همه درس میخونم زهر مار بخورم که انرژی بگیرم؟ حالا نمیدونم ب ... وا این چه مدل گفتن بود؟ن ب خجالت کشیدن ات نه ب طلبکار بودنت😑
1362fatemeh عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 528 باهم برید خرید بعد بگو میوه هم بخر من هر هفته با شوهرم میرم بازار میگه چی میخوای من از سیب زمینی پیاز شروع میکنم آخر هم میگم میوه بخریم
fereeshtehh عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 6737 بهش پیام دادم گفتم میوه بگیر بیار من این همه درس میخونم زهر مار بخورم که انرژی بگیرم؟ حالا نمیدونم ب ... حالا نهبه اون شوری نه به این بی نمکی
بیجید عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 409 وقتی میره سیب زمینی و پیاز بگیره بگو میوه ببین چی داره خوشمزه هاش رو بگیر
dr_mahdokht مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 156 حالا عادت کنه چی میشه؟من هم میوه نمیخورم خرید خونه از اول با من بود اگر همسرم نمیگفت یا ی وقت خودش ن ... اون روز رفت قارچ بخره گفتم میوه ام بگیر رفته کاهو و کلم و فلفل دلمه خریده😂نمیدونم چرا انقد مقاومت میکنه
qwmkinsgatehkxlc عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 1403 چرا همه چی میخرهفقط میوه نهمنم به میوه عادت داشتم ولی این یه سال اصلا نخرید همش میره چیپس و اینچیزا ... پس خسیس نیست باید بهش یادآوری کنی
dr_mahdokht مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 156 حالا نهبه اون شوری نه به این بی نمکی خب اعصابم دیگه خورد شد من هم دانشجوام هم برا کنکور میخونم انقدر زود خسته میشم و نیاز به انرژی دارم میان وعده میره چیپس و پفک و بستنی میگیره مگه چقد میشه ازینا خورد
فرحگلی عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 953 اخه قبلا دستش خالی بود یکی دوبار گفتم گفت بذار پول بیاد دستم هر روز میخرمالان ک پولداره نمیخره بازم پس یه جورایی عادت کردهچیزای واجب دیگه رو چطور میخره مثل وسایل صبحانه و شستشوبراش اس بزن. لیست چیزایی که میخوای رو بزن نزار چیزی تو یخچال تموم بشه اگر خووت اهل خرید رفتن نیستی من خودم بدم میاد از خرید میوه فروشی و سوپریهمیشه لیست میفرستم
dr_mahdokht مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 156 پس یه جورایی عادت کردهچیزای واجب دیگه رو چطور میخره مثل وسایل صبحانه و شستشوبراش اس بزن. لیست چیزایی ... اره امروز بهش گفتماز این به بعد هم باید همینکارو کنم
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41376 اون روز رفت قارچ بخره گفتم میوه ام بگیر رفته کاهو و کلم و فلفل دلمه خریده😂نمیدونم چرا انقد مقاومت م ... اگ خسیس باشه حسابش فرق دارهولی کسی که میوه نخوره ته ته میوه دوستی اش همین کلم و کاهو هست و نهایت خیارمهمونی جایی باشید دیدی میوه بخوره؟ اگر میخوره خسیس هست ولی اگر تا حالا ندیدی ینی واقعا دوست نداره. اصلا نگاه نمیکنه
dr_mahdokht مدیر استارتر عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 156 وا این چه مدل گفتن بود؟ن ب خجالت کشیدن ات نه ب طلبکار بودنت😑 اخه هی گفتم خودش باید فهمش برسه به این چیزا هی نرسید دیگه عصبانی شدم