2777
2789
عنوان

همسرتون اگه برای خونه میوه نخره بهش میگین بخر یا روتون نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم عادت کنه. بی مسئولیت بشه

خودت بخری بهتره شوهر من میره میوه فروشی یا میوه های لوکس برمیداره یا خرابارو بهش میندازن یا از هرچیز زیاد میخره میمونه خراب میشه لذا خودم میرم میخرم 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

حالا عادت کنه چی میشه؟من هم میوه نمیخورم خرید خونه از اول با من بود اگر همسرم نمیگفت یا ی وقت خودش ن ...

اون روز رفت قارچ بخره گفتم میوه ام بگیر رفته کاهو و کلم و فلفل دلمه خریده😂نمیدونم چرا انقد مقاومت میکنه

حالا نهبه اون شوری نه به این بی نمکی

خب اعصابم دیگه خورد شد 

من هم دانشجوام هم برا کنکور میخونم انقدر زود خسته میشم و نیاز به انرژی دارم میان وعده میره چیپس و پفک و بستنی میگیره مگه چقد میشه ازینا خورد

اخه قبلا دستش خالی بود یکی دوبار گفتم گفت بذار پول بیاد دستم هر روز میخرمالان ک پولداره نمیخره بازم

پس یه جورایی عادت کرده

چیزای واجب دیگه رو چطور میخره مثل وسایل صبحانه و شستشو

براش اس بزن. لیست چیزایی که میخوای رو بزن نزار چیزی تو یخچال تموم بشه اگر خووت اهل خرید رفتن نیستی  من خودم بدم میاد از خرید میوه فروشی و سوپری

همیشه لیست میفرستم

اون روز رفت قارچ بخره گفتم میوه ام بگیر رفته کاهو و کلم و فلفل دلمه خریده😂نمیدونم چرا انقد مقاومت م ...

اگ خسیس باشه حسابش فرق داره

ولی کسی که میوه نخوره ته ته میوه دوستی اش همین کلم و کاهو هست و نهایت خیار

مهمونی جایی باشید دیدی میوه بخوره؟ اگر میخوره خسیس هست ولی اگر تا حالا ندیدی ینی واقعا دوست نداره.  اصلا نگاه نمیکنه