2777
2789
عنوان

همسرتون اگه برای خونه میوه نخره بهش میگین بخر یا روتون نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 74 پست
اگ خسیس باشه حسابش فرق دارهولی کسی که میوه نخوره ته ته میوه دوستی اش همین کلم و کاهو هست و نهایت خیا ...

چرا خیلی میخوره.

خسیس نیست اصلا

فقط انتظار داشتم خودش فکر باشه اینچیزارو تهیه کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خوراکی هم نمیگی بخره؟من هر موقع لیست میدم هر چی هم دلم بخاد میگم بخرهزنشیااگه بگی و نخره میگیم ...

نبابا همه چی میخره فقط سمت میوه فروشی نمیره 

اگه ام بره فقط گوجه و فلفل دلمه و ...

خب اعصابم دیگه خورد شد من هم دانشجوام هم برا کنکور میخونم انقدر زود خسته میشم و نیاز به انرژی دارم م ...

بهش بگو به جا این چیزای مضر میوه بخر حداقل آدم انرژی بگیره یه ویتامین برسه بهمون چیه آخه اینا کلی ام پول بابتش میدی

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

هر روز براش اس ام اس کن عزیزم داری میای اینا رو بخر بیار

میوه هم بنویس 

حتی دقیق بنویس چه میوه ای میخوای

ممکنه خودش اهل میوه نیست برا همین نمیخره ولی تو که بگی یادش میمونه 

خدایا راضیم به رضای تو