2777
2789
عنوان

همسرتون اگه برای خونه میوه نخره بهش میگین بخر یا روتون نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 74 پست
بهش پیام دادم گفتم میوه بگیر بیار من این همه درس میخونم زهر مار بخورم که انرژی بگیرم؟ حالا نمیدونم ب ...

همین طوری گفتی؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه چی میخرهفقط میوه نهمنم به میوه عادت داشتم ولی این یه سال اصلا نخرید همش میره چیپس و اینچیزا ...

مردها بعضی چیزها رو باید بهشون یاد بدی.تابهشون‌نگی نمیدونن...روی کاغذ یا پیام که میدی که  مثلا گوجه  وسیب زمینی و..بخره..میوه هم‌بنویس‌.بنویس گوجه خیار سیب.انار.کاهو...

پارسا پسرمامان😍

دیگ خجالت آور تر از رابطه جنسی و دیدن لخت هم ک نداریم!

گفتن اینکه ی موز و سیب بخر خجالت داره؟

خدایاااا

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

مگه رو داشتن میخواد این چیزا😐

میگی میوه بخر دیگه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پول داشته باشه میخره 

نخره یعنی پول نداشته منم اصلا نمیگم بخر

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عزیزم با این حجم از راحت نبودن با همسرت و خجالتی بودن چرا ازدواج کردی خوب... 

کم کم بگو بهش عادت میکنی خجالت نداره دیگه خانواده هستید 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

بهش پیام دادم گفتم میوه بگیر بیار من این همه درس میخونم زهر مار بخورم که انرژی بگیرم؟ حالا نمیدونم ب ...

به بلوغ فکری نرسیدی هاا ازدواج نمیکردی کاش فعلا 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

عیب نداره عصبی بودی اینطوری گفتی ولی از این به بعد اینطوری نگو بهش بنده خدا نمی دونه میوه واجبه احتمالا فک میکنه تو شرایط خاص باید بخره مثلا وقتی مهمون میاد خودت بهش بفهمون که همیشه بخره

نمیدونم چی بنویسم والا.....