2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی خیلی سنتی هستن بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست

شما وقتی عقد کردید ینی اینک انقد بالغ شدید ک مستقل فکر و زندگی کنید پس نباید از خانواده ها بترسید یه مهمونی کوچیک بگیرید بعدم جهیزیه ات رو ببر و زندگی کنید تا ۲سال دیگ معلومه ک نمیتونید پنهان کنید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

به این حرفا توجه نکن که اگه رابطه داشته باشی تلاش نمیکنه و اینا،اگه واقعا دوستت داشته باشه درهرحالی تلاش میکنه

من و همسرم تو دوستیمون رابطه داشتیم،اتفاقا خیلیم تلاش کرد از موقع خواستگاری واسه گرفتن رضایت خانوادم تاااا عروسی گرفتن برام،ماهم خونه داشتیم و باهم زندگی میکردیم تو عقد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر واقعا دوست نداری و تو دلت نمیمونه بهش بگو. به خدا هزینه ها بالاست. شمام دانشجو. اگر هیچ کدوم ...

اره دقیقا منم همینو میگم بجاش ماشین بخریم وسایلم که با منه اون همش نگرانه نکنه من عروسی دوس دارم ولی بخاطر اون میگم توی هر مسئله ای منو اولویت قرار میده 

الان جا داره استاتر تاپیک پربازد دارو تگ کنی بیاد تاپیک اسی تا متوجه بشه کسی که دوسال بعد عقد عروسی ...

اتفاقا اون تاپیک رو هم دیدم خیلی ناراحت شدم و اون زوج و درک کردم 🥺