2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی خیلی سنتی هستن بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 38 پست

یه جشن کوچیک خانوادگی بگیرین برین سر زندگی تون به نظرم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا خیلی داره تلاش می‌کنه برا هزینه عروسی اصن اینطور نیست می‌گفت دوست ندارم تو دلت بمونه

اسی اگر قراره بری باید قبلش لااقل ی لباس بپوشی و خانواده ها بدونن

چقدر استرس بکشی

بالاخره لو می ره و شأن خودت میاد پایین

بازم هرطور خودت میدونی عزیزم 

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بنده خدا خیلی داره تلاش می‌کنه برا هزینه عروسی اصن اینطور نیست می‌گفت دوست ندارم تو دلت بمونه

ول کن اینجارو. نی نی سایت هنوز در این مورد سنتیه. زن و شوهر شرعی و قانونی و عرفی خیلی مسخره ست بگی رابطه نداشته باشیم تا فلان جشن رو بگیریم. مگه رابطه زناشویی ابزار فشار زن روی مرده؟! پس فردا هزار خواسته و نظر دیگه نداریم ما زنا تو زندگی؟ سر همه ش میخوان رابطه زناشویی رو گرویی بگیرن؟!

منم مثل تو بودم تو عقد رابطه داشیتم ببخشید اینو میگم

ولی خیلی کم

بعد چند دقیقه رفتم دستشویی دیدم پرده بکارتم پاره شده یعنی خونریزی شددددید

بعد ب شوهرم گفتم میدونی چی بهم گفت؟؟؟

گفت ای بابا تموم‌حسم برای شب اول عروسی از بین رفت

شاید باورت نشه ولی الان ده ساله گذشته من مثل عقده و کینه اون حرفش یادمه

با اینکه همیشه هم برای رابطه مثل سگ منت میکشه

ولی تجربه ثابت کرده مرو باید تشنه نگه داشت 

اون اصرار داره عروسی بگیریم حتمن نکنه تو دلت بمونه

خب اگر واقعا دوست نداری و تو دلت نمیمونه بهش بگو. به خدا هزینه ها بالاست. شمام دانشجو. اگر هیچ کدوم دوست ندارید با یه لباس و آتلیه تمومش کنید پولتون رو خرج فامیل نکنید والا.