yas_new مدیر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 990 عنوان اسم خواهرمو | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 19 پست خواهرم دوماه دیگه بدنیا میاد بنظرتون چه اسمایی به یسنا میاد؟من میخوام اسمشو بزارماامن فعلا رستا و یارا و یانا و یاس اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا امروز | 08:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yas_new مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 990 یمنا به یسنا میاد معنی هم بانوی با برکت، راستین اره خوبه خدایی دلم میخواد یه اسم باشه بعدا خودش که بزرگ شد دوست داشته باشه اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4420 اره خوبه خدایی دلم میخواد یه اسم باشه بعدا خودش که بزرگ شد دوست داشته باشه میدونم عزیزم بسلامتی دنیا بیاد التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
yas_new مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 990 یسنا و حسنا از موردای خودت یاس حسنا خیلی تکراری شده مرسیی اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا
taranebaran عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 6026 عزیزم یاس خیلی قشنگه ولی برای اینکه صدا زدنش راحت تر باشه مهیاس بهتره تازه اگه مخففش هم بهش بگن یاسی خیلی قشنگهمحیا هم قشنگه پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖