2777
2789
عنوان

شوهرم‌تعریف میکرد دوستش یه زن کم سن و سال گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 54 پست
من متوجه چیزی نشدم تو امضاش چه نکته ای هست...حس میکنم خنگم😅

منظورش ضریح شش گوشه امام حسین 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تربیتش نکرده فقط بهش زور گفته یه موقع هم هست دیگه تحملش تموم میشه و پدرشو درمیاره

اره همیشه به خودکشی فکر میکنه از همون ماه اول ازدواجش زندگی وحشتناکی داره ولی بیرون ظاهرسازی میکنه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خب تربیتش نکرده فقط بهش زور گفته یه موقع هم هست دیگه تحملش تموم میشه و پدرشو درمیاره

وقتی توسن زیر۱۸ ازدواج کنه بهترین شوهردنیاروهم داشته باشه توسن بالا فکرمیکنه جوونی نکرده بچگی نکرده یا افسرده میشه یامثل دختربچه هارفتارمیکنه ویاهم رفتارای غیرطبیعی میکنه مثل ارایش وعملهای نامتعارف یا جراحیهای زیبایی ودوستیهای غیرمتعارف و۰۰۰

نتیجه ی پدوفیل بودن

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اره همیشه به خودکشی فکر میکنه از همون ماه اول ازدواجش زندگی وحشتناکی داره ولی بیرون ظاهرسازی میکنه

خدا کمکش کنه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

وقتی توسن زیر۱۸ ازدواج کنه بهترین شوهردنیاروهم داشته باشه توسن بالا فکرمیکنه جوونی نکرده بچگی نکرده ...

درسته

ووووی جانم چه قشنگ

خیلی 

منم امضای خودمو خییییلی دوست دارم عاشقشم

وقتی توسن زیر۱۸ ازدواج کنه بهترین شوهردنیاروهم داشته باشه توسن بالا فکرمیکنه جوونی نکرده بچگی نکرده ...

خواهر زن عموم بچگی ازدواج کرده بود شوهرش خیلی بزرگتر بود وقتی مرد خانم ۳۴ سالش بود شوهر خسیسش کلی مال ازش موند ایشون هم یه خونه خوشگل خرید زندگیشو ساخت دماغ عمل کرد هیکلشو تراشید حسابی به خودش رسید و یا یه ۳۵ ساله ازدواج کرد