مثل اشنای مادختر۱۳ساله رو نامزد کرد ۱۵سالگی عقدش کردیه ادم فوق بداخلاق خسیس پولدار که لیوان آب هم پر کنی ضرر میدونه الان بعد ۱۴سال زندگی یه زن جوان افسرده پراز عقده داره گفت میدونم هیچ دختر تحصیل کرده ای بامن کنارنمیاد یه بچه گرفتم که خودم مثل خودم تربیتش کنم
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
البته شاید منظور آقاهه این که از زندگی چیزی نمیفهمه و فقط به فکر چیپس و پفکه
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
مثلا همین عمل لابیا ، قبلا ختنه ی زنان بود که کلی با بدبختی تونستن برش دارن
همین ازدواج با کم. سن، الان هرچی 30 ساله است خوب دوراشوو زده و برای ازدواج میره سراغ دختر 18
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
ما هم فروشگاه میریم همسرم دنبال خرید و چک کردن تاریخ مواد غذایی و ....
من و پسرمم میزنیم تو سروکله هم سر طعم چیپس
آخه من که از برنج و روغن سردرنمیارم خرید این چیزا با آقایونه
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
مثل اشنای مادختر۱۳ساله رو نامزد کرد ۱۵سالگی عقدش کردیه ادم فوق بداخلاق خسیس پولدار که لیوان آب هم پر ...
خب تربیتش نکرده فقط بهش زور گفته
یه موقع هم هست دیگه تحملش تموم میشه و پدرشو درمیاره
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی