2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی برام جالبه چون من خودمم خیلی وقتا تا پای طلاق رفتم ولی پر از حس یاس ناامیدی و شکست بودم. ولی ای ...

اوه وضعش خراب بوده من خودمم بارها تا پای طلاق رفتم ولی به خاطر بچه هام برگشتم تو این ده دوازده سال حتی فکر خیانت به سرم نزده شاید ته دلم بگم مثلا فلانی آدم خوبیه به درد زندگی نمیخوره چمیدونم شاید احساسی توی دلم باشه ولی اینکه بخوام خیانت کنم هرگز چون می‌دونم کارماشو پس میدم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

بله و خیلی دلم میخواد دوباره پیداشون کنم کاربری شون یادم رفته ..

یه دختر کوچولو داشتن و با دوست همسر سابقشون ازدواج کردن 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

دیشب ی تایپیک هم بود زنه متاهل ،حامله دوقلو،ب قول خودش عشقش هم متاهل،میخواست طلاق بگیره و حضانت بچه ...

اینجور زنا انگار تو مسابقه ان واس خودشون افتخار میدونن که یه زنه دیگه رو از میدون بدر کردم   لابد من بهتر بودم خوشکلتر بودم که انتخابم کرد و اونو  ول کرد 😐😐

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

بله و خیلی دلم میخواد دوباره پیداشون کنم کاربری شون یادم رفته ..یه دختر کوچولو داشتن و با دوست همسر ...

خب اون شاید بعد از طلاقش با دوست همسرش ازدواج کرده‌ و موقع متاهلی باهاش نبوده. ولی اینکه من میگم بووود

چه زن باشه چه مرد حس میکنم انسان نیست حس میکنم حیوانه حیوان

یکی از کاربرا دیروز از زندگیش گفت گفت داداشم دیوونه وار عاشق نامزدش بود نامزدش عاشق یکی دیگه شد برادرم بعد از چند روز ناپدید شدن فهمیدیم خودکشی کرده فوت شده

کسی که میخواد تو متاهلی عاشق یکی دیگه بشه همون مجرد بمونه نه زندگی بقیه سیاه کنه

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️