2777
2789
من شوهرم خیانت میکردمنم باید عاشق میشدم و ازدواج میکردمبعد با اون هرزه ها که میومدن تو زندگی من چه ف ...

میگم دلیل یه احساس جدید توی دل اشتباهات همسرشه شاید مقابل شما کسی قرار نگرفته که با همسرت مقایسه کنی من هیچوقت کارشو توجیه نمیکنم ولی وقتی با یه شوهر مریض فکری زندگی کنی متوجه میشی 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نمیدونی چجوری زبونشم دراز بود

همیشه همینه ادمای خرابکار طلبکارن و حق ب جانبن بیچاره بچش شوهرش

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

قطعا شوهرش مردی که فکرشو میکرده نبوده قطعا اذیت شده که به یکی دیگه دل داده

غلط کرده راست میگف اول طلاق می‌گرفت بعد را می‌زد که حرامی نباشه پس طبق حرفت مرده هم که خیانت می‌کنه زنی که فکر شومیکرده نبوده رفته خیانت یعنی سر منطق بعضی افراد باید فلاسفه تعظیم کنن

نمیشه قضاوت کرد و بهتره به جای قضاوت و نفرین ببینیم چه مشکلاتی میتونه ایجاد کنه برای این فرد.اولا رو ...

اول طلاق بعد ازدواج دوباره

اون زن یا مردی که هوار میشن سر یه متاهل بدترینها باید سرشون بیاد

من شوهرم هم خیانت میکرد هم مریض روحی بود

پس منم خیانت میکردم؟؟

اول اقدام کردم برا طلاق دیدم برا بچه هام سخته موندم و تلاش کردم و درمانش کردم

پس منم باید خیانت میکردم؟؟؟درسته؟؟؟

من هرزه نیستم و برا خودم ارزش قائلم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
غلط کرده راست میگف اول طلاق می‌گرفت بعد را می‌زد که حرامی نباشه پس طبق حرفت مرده هم که خیانت می‌کنه ...

عزیزم نظر شما محترمه من خودم مخالف خیانتم چون خیانت هیچ توجیهی نداره ولی اینکه یکی رو توی دلت دوست داشته باشی رو خیانت نمی‌دونم کمبود همسر طرف میبینم که زندگی رو یه جوری کرده و پیش برده که اون زن یا اون مرد همچین کاری بکنه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
میگم دلیل یه احساس جدید توی دل اشتباهات همسرشه شاید مقابل شما کسی قرار نگرفته که با همسرت مقایسه کنی ...

من شوهرم مریضی روحی هم داشت

پیشنهاد دوستی هم داشتم

مگه میشه کسی اطرافم نباشه که با شوهرم مقایسه نکرده باشم بوده ولی من خودم را در حد یه هرزه پایین نمیارم جلو دلم را هم میگیرم

چون ابرو پدر مادرم و خودم مهمتر از همه چیزه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

منم یکی از همسایه هامون همین کارو کرد با دوتا پسر رفت با یه مجرد ازدواج کرد الان از اونم یه دختر داره باز طلاق گرفته با یکی دیگه ازدواج کرده ..پسر بزرگش که از شوهر اولش بود همین یکی دوماه پیش تصادف کرد و فوت شد خیلی منو واطرافیانم دلم براش سوخت 😔خودشم خیلی گریه میکرده پیش دوستاش و میگفته کاش رو سر بچه هام میموندم،،دیگه پشیمونی چ سود!?

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

منم یکی از همسایه هامون همین کارو کرد با دوتا پسر رفت با یه مجرد ازدواج کرد الان از اونم یه دختر دار ...

چی بگم. من به این فکر میکنم که کار درست رو من میکنم که بخاطر بچم میسوزم و میسازم یا اون