2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خیانت کرده دیگه و حتما کارماش رو هم پس میده شک نکن این زندگی جدیدش هم دووم نمیاره

خیلی برام جالبه چون من خودمم خیلی وقتا تا پای طلاق رفتم ولی پر از حس یاس ناامیدی و شکست بودم. ولی این خانم با پارتنرش میرفت شمال!! انگار نه انکار

دیشب ی تایپیک هم بود زنه متاهل ،حامله دوقلو،ب قول خودش عشقش هم متاهل،میخواست طلاق بگیره و حضانت بچه ...

یاخدا

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

زلیخا

😑😆😆😆😄

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

شاید اول دوستش داشته کارایی دیده ازش زده شده

من شوهرم خیانت میکرد

منم باید عاشق میشدم و ازدواج میکردم

بعد با اون هرزه ها که میومدن تو زندگی من چه فرقی داشتم؟؟؟

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را