2777
2789
من بدون ماسک و دستکش اصلا وارد بیمارستان و کلینیک نمیشمولی اونی ک ناقل بیماری هست اصلکاره وقتی میاد ...

درست ولی دیگه محیط بیمارستانی همیشه احتمال بیماریش بالاست...همم که تو یه سطح فرهنگ نیستن...باید واکسن بزنید و بدنتون رو خوب تقویت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اینجا ک نیستن شما با همین ادبیات اگر میتونی به مراجعینت بگو

من دلم براشون میسوزه وگرنه میتونم فاصله بگیرم همه داروهاشونم بریزم تو سرم و یک ثانیه رگ بگیرم و برم تا بدنشون به فاک بره

ولی چون دلم میسوزه داروهارو iv. مستقیم و عضلانی و وریدی رو جدا میکنم و بیشتر بالا سرشون میمونم. 

ولی کاش شعور محبت داشتن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

دوستان راست میگن از همه نمیشه توقع فهم و شعور داشت همین جا تاپیک میزنن که مادر شوهرم کرونا داره من و جاریم رفتیم خونه اش مثلا گلایه که جاریم رختخوابش رو جمع نمیکنه ما باید جمع کنیم. خب آخه اون مریض شده همگی رفتید اونجا که چی؟! بگیرید بیاید بقیه شهر رو هم مریض کنید!

.
اگه ماسک بزنن انتقال پیدا نمیکنه دیگه از کرونا بدتر چه ویروسیه؟ اون با ماسک زدن فرد بیمار کنترل میشد ...

میدونم عزیزم میگم بخاطر تنوع بیمار و تعداد بالا تو درمانگاه و بیمارستان احتمال سرماخوردگی خیلی بالاست حتی اگه دو طرف ماسکم بزنن...تو کرونا هم تو بیمارستانا ماسک جوابگو نبود که کادر درمانش باید لباس مخصوص می‌پوشیدن با اون اوصاف بازم میگرفتن

در مورد مدفوع تنفسی تحقیق کن خانم پرستار کسی ریپلای کنه هم جواب نمیدم در همین حد گفتم باقیش با خودتو ...

چیزی نشنیدم درموردش اگر توضیح دادی ریپلایم کن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

چرا بیخود قضاوت میکنی ‌خواهرم کادر درمان هست برای همبن پرسیدم ‌یکم فکر کنی به هیچ جا برنمیخوره

خواهرت کادر درمانه و دانسته سوال میپرسی؟

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

میدونم عزیزم میگم بخاطر تنوع بیمار و تعداد بالا تو درمانگاه و بیمارستان احتمال سرماخوردگی خیلی بالاس ...

عزیزم

الان اینکه گفتم ماسک بزنن مردم فحششون دادم؟ چرا قبولش انقدر سخته براتون؟ 

یک کلام بگید بله مردم هم باید ماسک بزنن و فرهنگ داشته باشن تمام. 

صدتا صغری و کبری میچینی که بگی نه منه پرستاری کم کاری کردم

خسته نباشی خانم خوشگله خدا قوت واقعا همیشه قدردان پرستارا باید باشیم ❤️❤️🦋چقدر حق گفتی واقعا 🤝🤝

زنده باشی مهربون کاش همه فهم و شخصیت شمارو داشتن❤️

همکار منم تو سالن همینکار کرد همون اول ک اومد بهش گفتم با اینحالت اومدی ب خدا من مریض میشم بیافتم خونه یکهفته افتادم گوش نکرد ک البته ماسک زد اما چ ماسک زدنی همه ش میاورد پایین خوب درسته زندگی سخته باید کار کنی حق میدم بهش ولی وقتی حالت انقدر خرابه استراحت کن خوب شو درست بیا سرکار کسی دیگه رو حداقل از کار و زندگی ننداز،از دیروز لرز افتاد به جونم صبح پاشدم یه لقمه نون نتونستم بخورم ک از شدت گلو درد و بدن درد افتادم تو رختخواب مشتریای دو روزمم کنسل کردم