2777
2789
دقیقا هیچوقت درک نکردم من خودم کوچیک ترین سرمایی بخورم همیشه ماسک میزنم حتی تو خونه تا بقیه نگیرن

منم 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست باید ماسک‌ بزنن ولی عزیزم دیگه تو کلینیک کار میکنی معلوم حتی اگه ماسک هم بزنن امکان انتقالش هست ...

من بدون ماسک و دستکش اصلا وارد بیمارستان و کلینیک نمیشم

ولی اونی ک ناقل بیماری هست اصلکاره وقتی میاد تو صورت من نفس میزنه ماسک من هیچ افاقه ای نمیکنه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

درست باید ماسک‌ بزنن ولی عزیزم دیگه تو کلینیک کار میکنی معلوم حتی اگه ماسک هم بزنن امکان انتقالش هست ...

اگه ماسک بزنن انتقال پیدا نمیکنه دیگه از کرونا بدتر چه ویروسیه؟ اون با ماسک زدن فرد بیمار کنترل میشد.

.
😐😐این چه وضعشه پرستاربی ادب 🤦🏼‍♀️

بعضی پرستارها همیشه خدا طلب کار هستن تاکید میکنم بعضی بعضی هااااااا

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

حرفاتون درست ولی از همه نمیشه توقع فرهنگ و شعور داشت ، وقتی که وارد کار پرستاری و پزشکی و کادر درمان میشید باید این چیزارم به چشم بببنید و خودتون خودمراقبتی تون رو بیشتر کنید و همیشه حواستون جمع باشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اونا که در بی فرهنگی شون شکی نیست ولی من به فرهنگ شما هم شک دارم با ابن طرز حرف زدن

ای وای، حالا چکار کنم شما به فرهنگم شک کردی😔بد شد که😢

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

حالا اینجا ک نیستن شما با همین ادبیات اگر میتونی به مراجعینت بگو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

داخل ماسک ت دستمال کاغذی بزار‌ و روی ماسک ت الکل اسپری کن

خوبی عزیزم؟ 

الکل اسپری کنم روی ماسک استنشاقش کنم که مستقیم برم اون دنیا؟ جل الخالق