2777
2789
عنوان

خواهرم میگه چون نمیخوای برقصی لباس نخر

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 24 پست
واسه عروسی پسر ، پسرعموی بابام پیراهن بپوشم؟😂راستش همسایه هم هستیم یه کوچه فاصله داریم و برای ما یج ...

اره اگه جشن تالار یا باغه بپوش 

شیک تری

نیاز نیست حتما خرید کنی 

یه لباسی از قدیمی هاتم میشه پوشید 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه جشن تالار یا باغه بپوش شیک ترینیاز نیست حتما خرید کنی یه لباسی از قدیمی هاتم میشه پوشید

اره تالاره

نه خرید نمیکنم چون تازه یه دست لباس بیرونی پاییزه گرفتم میخواستم اونو بپوشم دوستم گفت پیراهن بپوش.

رقص هم اگه فامیلای خودمون کردن که حتما میدونم میکنن😂منم شاید باهاشون برقصم

ولی من‌اگه زن داداشم عر‌وسی بچم بق کرده بشینه یه گوشه میگم خبرش بیاد کاش نمی‌اومد

زن داداش من عروسی خواهر زادم مانتو شال سیاه سر کرد اومد تازه سر دختر ده سالش هم روسری سیاه بسته بود تو مجلس 

زن داداش من عروسی خواهر زادم مانتو شال سیاه سر کرد اومد تازه سر دختر ده سالش هم روسری سیاه بسته بود ...

هرکس ندونه باباش مرده بود 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

هرکس ندونه باباش مرده بود

والا برای فامیلای خودش فامیل دور هم باشه امکان ندارد تو عروسی سیاه بپوشه ولی این اولین عروسی ومجلس شادی ما بود برای همین بهش محل نداشتیم انگار می خواست دعوا راه بندازه