2777
2789
عنوان

مامانهای که بچه مدرسه ای دارید یه راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 105 پست
یکی از بدترین عذابها رو تو دوران مدرسه بچم با همین مشکلات کشیدم دیگه نا ندارم بخدا الان کلاس ششمه

عرضم به حضورت تا دوازدهم ادامه داره

بفرستش باشگاه

پسر بزرگه من پیش و اول و کتک خورد

کلاس دوم از خودش دفاع کرد 

بعد رفت رشته رزمی

الان هیچکس نمیتونه بزنتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به این نداره که معلم کنترل داره یا ندارهوقتی تو یه کلاس ۳۲ تا پسر میذارن بالطبع این اتفاقا هم م ...

۱۰ نفرن تو کلاس

وقتی خود معلم از کتک زدن استفاده میکنه چجوری باید بچه رو بزنه که بچه بفهمه نباید هم کلاسیش و بزنه

باید خیلی محکم بزنه اثر گذار باشه

معلم فحش میده 

دروغ میگه

میزنه

خود بچه ها میگن معلم خیلی بی تربیته

اینجا معلم مقصره واقعا،حداقل ۸۰ درصد

بچتم درکنار همه این چیزایی که دیگران گفتن باید بلد باشه از خودش دفاع کنه

من به پسرم یاد دادم هرکی خواست بزندش دستای طرفو محکم به طرف پایین فشار بده بگه زورم بهت میرسه نمیخوام بهت آسیب بزنم 

هم خشمش خالی میشه هم طرف می بینه زور داره دست از سرش برمیداره

روانی باید با بچه هامون کار کنیم 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

مامانه چیه برو اونجا را بگیر سرت معلم مشغول چه کاری بوده ندیده از اون بدتر خفه می‌کرده معلم اونجا بوده 

منم پارسال همین مشکل داشتم رفتم اونجا را گرفتم سرم پسرم میترسید نمی‌رفت دیگه بش گفتم هرکس اذیتت کرد تو هم بزنش یه پسره خیلی اذیت میکرد فردایی حرفی که به پسرم زدم رفت داخل صف صباحی یکی خوابوند تو گوش پسره دیگه تا آخر سال کسی اذیتش نکرد

به عنوان معلم میگم 

معلم وظیفش کنتر اوضاع شرایط 

باید نظارت داشته باش رو بچه ها نباید سرسری میگفته هم اون بچه باید توبیخ میکرده هم پدر و مادر مدرسه میخواسته که با بچشون صحبت کنن که رفتارش تکرار نشه 

شماهم به عنوان مادر باید میرفتی به مدیر میگفتی ،مادر اون بچه هم همینطور 

میگفتی تکرار بشه جور دیگ برخورد میکنم

این معلم پارسالم همین بوده وحشی

وقتی شرط استخدام معلما فقط حفظ کردن چند تا دعا و مداحیه و برای سلامت روان و اصالتشون گزینش نمیشن.هر روانی بی اصل و نسبی معلم میشه.باز یه دختر دانش اموز دیروز ایست قلبی شده.به خاطر استرس مدیر و معاون

بله حتما با مادر پسره حرف بزن اما مسیول اصلی مهد کودکه برو سر مدیر و مربی شکایت کن و حسابی طلبکار باش و تهدید کن اگه مورد دیگه ایی پیش بیاد جابه جاش میکنم پسرم .در کل بچه ایی که ناهنجاره رو باید اخراج کنن نه دیگران بشن کتک خور اون.

چطور خودتون می‌رید بچه رو دعوا و یا تهدید میکنید ،این خلاف اصول اخلاقی هست اصلا درست نیست ،یعنی بچه یک کوچک به دلیل نفهمی و پرخاش هر کاری کرده اونوقت یه مادر بره بچه رو تهدید و دعوا کنه!!!به معلم ناظم و مدیر بگید ،ختی نباید مادرها دخالت کنند باهم حرف بزنن

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

۱۰ نفرن تو کلاسوقتی خود معلم از کتک زدن استفاده میکنه چجوری باید بچه رو بزنه که بچه بفهمه نباید هم ک ...

واقعا معلم اینکارارو‌میکنه؟؟؟باورم نمیشه،دولتی هستید یا غیرانتفاعی؟

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe