2777
2789
عنوان

مامانهای که بچه مدرسه ای دارید یه راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به معلم و مدیر بگو با اولیا خودتو درگیر نکن

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

دعوایی یا آروم

خب معلومه اروم، با دعوا بگی اونم‌گارد میگیره، 

بعدم به معلمش بگو باید حواسش باشه به بچه ها. 

پارسال تو مدرسه یه پسری اینجوری بود بچه ها رو میزد ولی خب دلیلش این بود که بچه ها مسخره ش میکردن اینم میزد، اینجا باید معلم و معاونین وارد بشن و نذارن بچه ای بچه دیگه رو مسخره کنه یا بچه ای یکی دیگه رو بزنه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
وای همه چی ب پدر و مادر و تربیتشون ربط داره باید جلو بچشون رو بگیرن و اجازه ندن قلدری کنه وگرنه اون ...

اصلا گاهی خشونت بچه ها تو مدرسه ربطی به داخل خونه ندارن. بعضی بچه ها اذیت میشن، پسر دوستم بچه ها تو مدرسه مسخره ش میکردن یا عینکشو می‌گرفتن یا بهش میگفتن کلاج، اینم عصبانی میشد و میزد. معلم و ناظم باید حواسشون باشه همچین مسائلی تو مدرسه براشون پیش نیاد

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
تو پیش دبستانی یکی دخترمو هل داده بود و محکم زده بودش زمین دختر می گفت یه لحظه حس کردم نفسم دیگه بر ...

زیر چشم پسر منم هل داده بودن نمدونم کجا خورده بود کبود کبود شده بود ورمم کرده بود

رفتم اصلا مدیر انگار ن انگار! 

گفت برید با مربیش حرف بزنید

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
زیر چشم پسر منم هل داده بودن نمدونم کجا خورده بود کبود کبود شده بود ورمم کرده بودرفتم اصلا مدیر انگا ...

وای نمی دونم چه دستور العملی دادن به مدارس که تا می تونن به بچه ها اسیب میزنن و انگار که بچه ها برده ان.نمی دونم چی تو ذهنشونه.از اول مهر تا الان که تازه امروز یک ماه میشه ببین چقدر تلفات دادیم.البته دور از جون بچه هامون.من که دخترم میره مدرسه تنم می لرزه تا برگرده.

ربطی به این نداره که معلم کنترل داره یا نداره

وقتی تو یه کلاس ۳۲ تا پسر میذارن بالطبع این اتفاقا هم می افته

دست معلم نیست

در کسری از ثانیه این اتفاقا می افته

معلم بیچاره چکار کنه

مقصر فقط والدین و تربیت ضعیف اونا هست

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      

پسر من هم پیش بود یه پسر روانی میزدش 

چند بار رفتم پیش مربیش درست نشد 

تا اینکه جلوی مادرشو گرفتم گفتم پسرتو جمع کن تربیتش کن هر روز یه بلا سر بچه من میاره 

مادره گفت خب زمونه همینه زورش میرسه میزنه 

بچشم خندید گفت آره  زورم میرسه میزنم و دوباره خندید 

منم جلوی مادرش محکم زدم تو گوش بچش  گفتم زورم رسید زدمت و خندیدم 

زنه هم وحشی شد جیغ و جیغ بهم حمله کرد اونم زدم😂هی میگفتم زورم میرسه میزنم دعوا شد همه ریختن گفت شکایت میکنم هیچ غلطی هم نتونست بکنه ولی دلم خنک شد که پسره رو زدم،دیگه پسرشو نفرستاد پیش چون بقیه ی مامانا پشت منو گرفتن بچه های اونا هم آسایش نداشتن از دست اون بچه ی خل وضع،چند نفرو هل داده بود زخم و زیلی کرده بود یکیش دو هفته بیمارستان بستری بود

اینقد ناله و نفرین مادرا افتاد پشت اون پسره ک .....

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون